Hamile Kadina Meydan Dayagi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 6 yasindaki oglu ve köpegiyle markete giden hamile kadin adeta dehseti yasadi. Bir süpheli, "Bu basibos köpekleri nasil besliyorsunuz?" diyerek önce köpege tekme atti, ardindan genç kadini feci sekilde darp etti. Olay sonrasinda düsük yaptigini söyleyen kadin, “Korkudan disari çikamaz hale geldim” dedi.

Hamile Kadina Meydan Dayagi


Olay 17 Temmuz tarihinde Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde bulunan bir marketin önünde meydana geldi. Cansel Dursun, alisveris yapmak için oglu ve evcil köpegiyle gittigi market önünde dehseti yasadi. Iddiaya göre, bir esnaf Cansel Dursun’un köpegi hakkinda tehditkar konusarak hayvana tekme atti. O esnada dengesini kaybeden adam yere düstü. Bu duruma sinirlenen sahis, ayaga kalkarak Cansel Dursun ile tartisarak tekme tokat dövmeye basladi.

Sokak ortasinda adeta meydan dayagi yiyen kadin, 28 günlük bebegini düsürdü. Adamin oglu da kadina tekme tokat atarken, arbedede Dursun’un 6 yasindaki oglu da yaralandi. Olay sonrasindan sikayetçi olan genç kadin, adamin agabeyinden ölüm tehdidi aldigini söyleyerek sokaga çikamadigini söyledi.



"Bana meydan dayagi atti"

Basindan geçenleri anlatan Cansel Dursun, “Hayvansever bir insanim, evde köpek besliyorum. Tek suçum kadin olmak ve evcil hayvan beslemek. Oglumu markete götürürken olay gerçeklesti. Hiç tanimadigim, mahallede dönercilik yaptigini sonradan ögrendigim bir adam, ‘Bu basibos köpekleri nasil besliyorsunuz’ diyerek tehditkar konustu ve köpegime uçan tekme atti. ‘Ne yapiyorsun?’ dememe kalmadan adam yere düstü. Yerden kalkti ve bana meydan dayagi atti. Tehdit ederek sokak ortasinda dövdü. Oglumu da düsürdü, kolu yarildi” diye konustu.



"Yedigim dayak yüzünden düsük yaptim"

Bu olaydan sonra sikayette bulundugunu söyleyen Dursun, “Bu aralar tehdit aliyorum. Beni döven sahsin abisi kapima gelerek, ‘Biz Hüda Dava Partiliyiz, seni öldürürüz, seni keseriz, parçalarini kimse bulamaz. Sikayetçi olmayacaksin’ gibi tehditler savurdu. 28 günlük hamileydim, yedigim dayak yüzünden düsük yaptim. Güvenlik kamera görüntüsünü silmekle beni tehdit ettiler, hala da tehdit aliyorum. Oglum, köpegim ve benim psikolojim bozuldu. Korkudan disariya, markete gidemiyorum, can güvenligim yok” seklinde konustu.



"Bu adamin disarda elini kolunu sallayarak dolasmasini istemiyorum"

Sikayetçi olmasina ragmen adamin tutuklanmadigini söyleyen Cansel Dursun, “Bu adamin disarida kalmasini istemiyorum. Bu adam katil. Benim yerime baskasinin esi de olabilirdi. Tekme tokat dayak yedim. Düsük yaptigimi anladigimda kaldirima oturdum, adamin oglu da gelerek bana uçan tekme atti. Yüzün gözüm morardi. Bu adamin disarda elini kolunu sallayarak dolasmasini istemiyorum. Benim basima geldi, baskasinin basina gelmesin. Kadina siddete hayir diyorum” ifadelerini kullandi.

"O adam benim için katil"

“Bana bunu yapan adam baska kadinlari öldürebilir” diyen Dursun, “Adam ne içmisti bilmiyorum, kafasi mi güzeldi onu da bilmiyorum. Ölüm tehdidi aliyorum. Çogu insan susmami istedi ama ben susmak istemedim. Kadinlarin da sesi olmak istedim. Hayvanlara eziyet edilmesine karsiyim. En azindan hayvanlar sadik, duygulari var ama o adamin kesinlikle duygusu yok. Ben düsük yaptim, o adam benim için katil" dedi.

Kaynak: İHA