Haliliye'de Park Çalismasi

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü, mevcut parklarda yaptigi peyzaj çalismalarinin yani sira, ömrünü tamamlamis aydinlatma direklerini kurulan atölyelerde yenileyerek, vatandaslara güvenli alanlar sunuyor.

Haliliye'de Park Çalismasi
Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla “üreten belediye” anlayisini benimseyen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü, bir yenilige daha imza atiyor. Hizmette hizli isleyis ve tasarruf parolasiyla kurulan Ahsap, Metal-Is Atölyesinde parklarda kullanilmak üzere piknik masasi, bank ve kamelya üreten ustalar, aydinlatma direklerini de atölyede yeniliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü bünyesinde hizmet vermeye baslayan atölyeyle vatandaslara yasam alani sunulan parklarda kullanim ömrünü tamamlayan aydinlatma direkleri sökülüyor.

Atölyede ustalar tarafindan yeniden kullanima uygun hale getirilen aydinlatmalar, parklara yeniden monte edilerek, ailelere güvenli bir alan sunuluyor. Ustalarin emegiyle çesitli asamalardan geçen piknik masalari, bank ve kamelyalari sehre kazandiran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü, böylelikle tasarruf sagliyor.

Öte yandan, kisa süre içerisinde çalismalarin basladigi atölyeyle su ana kadar 300’e yakin aydinlatma sistemi parklarda kullanima sunuldu.
Kaynak: İHA