Binlerce Ögrenciye Tanitildi

Düzce Üniversitesi, 2023 YKS tercih dönemi için düzenledigi “Düzce Üniversitesi Tanitim Günleri” ile ailelere ve ögrencilere yönelik önemli bir hizmete imza atti.

Binlerce Ögrenciye Tanitildi
2023 YKS sonuçlarinin açiklamasinin hemen sonrasinda çalismalara baslayan Düzce Üniversitesi, Konuralp Yerleskesi, Atatürk Egitim ve Kültür Merkezi’nde, üniversite ve bölüm tercihinde bulunacak ögrencileri ve aileleri konuk etti.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, etkinlik süresince Düzce Üniversitesi tanitim stantlarini ziyaret ederek akademik ve idari personellere emekleri için tesekkür etti.

Düzceli ögrenci ve ailelerin yani sira il disindan gelenler de yogun ilgi gösterdi

“Yapacagin Tercihle Gelecegine Deger Kat” temasiyla düzenlenen etkinlige Düzceli ögrenci ve ailelerin yani sira il disindan gelenler de yogun ilgi gösterdi. Üç gün süresince Düzce Üniversitesi’nin her Fakültesi, Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulundan olmak üzere en az bir akademisyenin yer aldigi ve idari birimlerin de destek oldugu etkinlikte konuk ögrenciler, Düzce Üniversitesi’yle ilgili detayli bilgiler edinerek, akademik birimleri yerinde görme olanagi elde etti.

Aday ögrencilerin tüm sorulari cevaplandi

Düzce Üniversitesi’nin ön lisans ve lisans programlari, egitim-ögretim hizmetleri, uygulama imkanlari, basarilari, kampüs yasami, ögrencilere sunulan imkanlar, dogru tercih ve kariyer planlamasi hakkinda yol gösterici bilgilendirmede bulunan Düzce Üniversitesi görevlileri, aday ögrencilerin merak ettigi sorulari cevaplayarak ve soru isaretlerini gidererek etkin bir tanitim faaliyeti gerçeklestirdi.

Etkinlikte Düzce Üniversitesi’nin; ülkemiz üniversiteleri arasinda “Fen Bilimleri” alaninda birinci, “Mühendislik” alaninda da devlet üniversiteleri arasinda yine birinci sirada oldugu ifade edilerek 2023 Genç Üniversiteler Dünya Siralamasinda ise Düzce Üniversitesi’nin ülkemizde devlet üniversiteleri arasinda yine birinci oldugu vurgulandi. Ögrencilere, tercih edilen ve basarilariyla Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasinda yer alan Düzce Üniversitesi’nde egitim görmenin dogru bir karar oldugunun da alti çizildi.

Ögrenci ve ailelerden hizmet ve yakin ilgi için tesekkür

Düzce Üniversitesi Tanitim Günleri’ne katilan ögrenciler ve aileler verilen hizmetten ve kendilerine gösterilen yakin ilgiden duyduklari memnuniyeti ifade ederek Düzce Üniversitesi’ne tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA