ALKÜ'de Asure Ikrami

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ) akademik ve idari personele asure ikrami yapildi.

ALKÜ'de Asure Ikrami
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ), Hicrî takvimin ilk ayi olan Muharrem ayi dolayisiyla Asure dagitim etkinligi gerçeklestirildi.

Birligin, beraberligin, bolluk ve bereketin simgesi olan Asure Günü çerçevesinde gerçeklestirilen ikram programi Cuma namazi çikisinda ALKÜ Yasam Merkezinde düzenlendi.

ALKÜ Yasam Merkezinde yapilan etkinlige, ALKÜ Rektör V. Prof. Dr. Arife Uslu Gökceoglu, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Nilgün Tatar, Genel Sekreter Alper Özyürek, dekanlar, daire baskanlari, akademik ve idari personel katildi.

Muharrem ayi dolayisiyla düzenlenen etkinlikte günün anlam ve önemine dair bir konusma yapan Rektör V. Gökceoglu, birlik ve beraberlik vurgusu yapti. Gökceoglu, “Asure gerçekten büyük bir zenginliktir. Bolluk, bereket ve

birligin simgesidir. Bizlerde, ALKÜ ailesi olarak birlik ve dirligi en güzel sekilde temsil ettigimize inaniyorum. Ülkemizde bereket, birlik ve beraberligin simgesi olan asure gününün hayir ve bereketlerine nail olabilmemiz duasiyla tüm Islam âleminin Asure Günü mübarek olsun” dedi.

Ardindan ALKÜ Yasam Merkezinde bir araya gelen ALKÜ ailesine asure ikrami yapildi.
Kaynak: İHA