Katili Bira Kutusu Ele Verdi

Kocaeli’nin Derince ilçesinde Kaptan Kirdudu’nun parkta biçaklanarak öldürülmesine iliskin yeni detaylar ortaya çikti. Süpheliyi yakalamak için iz süren cinayet büro dedektiflerinin, olay yerindeki bira kutularindan yola çikarak çok sayida tekel bayisinin güvenlik kameralarina yansiyan görüntüleri izledigi ve en sonunda üzerinden kan damlayan katilin yakalandigi ögrenildi.

Katili Bira Kutusu Ele Verdi
Olay, 3 gün önce Yenikent Mahallesi Ismet Pasa Caddesi Mimar Sinan Parkinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta Kaptan Kirdudu (26) ile bir sahis arasinda tartisma yasandi. Yasanan tartisma kavgaya dönüsürken, Kirdudu darp edilip biçaklandi, olayi gerçeklestiren sahis ise kayiplara karisti. Saglik ekiplerince Kirdudu’nun olay yerinde hayatini kaybettigi tespit edildi.

Bira kutulari katili ele verdi

Olaya iliskin genis çapli inceleme baslatan Kocaeli Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi cinayet büro dedektifleri, olay yerindeki bira kutularindan yola çikarak adeta iz sürdü. Ekipler, bölgedeki çok sayida tekel bayisinin güvenlik kameralarini tek tek incelemeye aldi.

"Bana mi laf attin?"

Cinayet büro dedektifleri, güvenlik kamerasina uzaktan yansiyan görüntüde bir süphelinin üzerinden kan damladigini gördü. Görüntülerden yola çikarak hemen adrese giden ekipler, kan damlalarini takip etti. Film sahneleri aratmayan takipte, üzerinden kan damlayan süphelinin katil oldugu tespit edildi. Ismi ögrenilemeyen süphelinin, Kaptan Kirdudu parkta telefonla konustugu sirada yanina giderek, "Bana mi laf attin?" dedigi ve çikan tartismada cinayet isledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA