Denizli'de KPSS Heyecani Basladi

Denizli’de kamu kurumlarinda ise girmek isteyen vatandaslar, Kamu Personel Seçme Sinavi (KPSS) heyecani yasadi. Saat 10.15’te baslayan sinava bazi adaylar, dakikalar kala yetisti.

Denizli'de KPSS Heyecani Basladi
Ölçme, Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) tarafindan gerçeklestirilen Kamu Personel Seçme Sinavi’nin ilk oturumu 10.15’te basladi.

Sabah erken saatlerde araçlariyla okullara gelen aileler ve adaylar, kent genelinde araç yogunlugu olusturdu. Görevliler tarafindan adaylarin üzeri detayli bir sekilde aranirken, salona metal esya, etiketi bulunan su, anahtarlik, bozuk para ve kolyeler alinmadi. Adaylarin heyecanlarina ortak olan aileleri, dua ederek okul kapisinda bekledi. Adaylar saatler öncesinden sinava girecegi okul ve fakülteler önünde yogunluk olusturdu. Saat 10.00 itibariyla son girisler yapilirken, bazi adaylar ise salona dakikalar kala yetisti.
Kaynak: İHA