Torununu Korumak Isterken Canindan Oldu

Izmir’in Karabaglar ilçesinde yanlislikla baskasinin otomobiline binen 10 yasindaki torununun saçini çeken araç sahibi ile kavga eden kisi, aldigi yumruk darbeleriyle agir yaralandi. Hastanedeki 8 günlük yasam mücadelesini kaybeden adam hayatini kaybederken, güvenlik kamerasina da yansiyan olayin ardindan gözaltina alinan araç sahibi tutuklandi.

Torununu Korumak Isterken Canindan Oldu


Olay 22 Haziran Persembe günü, ilçeye bagli Osman Aksüner Mahallesi 5733 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babasi Sedat Necmi Gültiren (62), kizi ve 10 yasindaki kiz torunuyla yemek yemek için bir lokantaya gitti. gültiren hesabi ödemeye gittigi esnada, torunu lokanta önünde duran otomobillerine binmek için disari çikti. Küçük kiz otomobilleri karistirip baska otomobile binince, araç sahibi insaat firmasi çalisani N.P. (45) aracina dogru gitti. Aracin arka koltuguna oturan küçük torununun, N.P. tarafindan saçi tutularak hirpalandigini gören dede Sedat Necmi Gültiren ile N.P. arasinda tartisma çikti.

Yumruk darbeleriyle hastanelik oldu, o anlar kamerada

Torununun hirpalandigini gören Gültiren ile araç sahibi N.P. arasindaki tartisma büyüyerek kavgaya dönüstü. Çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan da kaydedilen görüntüde, N.P.’nin kiz çocugunun saçini tutarak araçtan indirdigi ve Sedat Necmi Gültiren ile kavga ettigi anlar yer aldi. Kamerada da kaydedilen görüntülerde, yüzüne ve gögsüne aldigi yumruk darbeleriyle yere yigilan Gültiren, ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

8 günlük yasam mücadelesini kaybetti

Olayin hemen ardindan polis ekipleri tarafindan gözaltina alinan N.P., emniyetteki islemlerin ardindan sevk edildigi hakimlikçe tutuklandi. Sedat Necmi Gültiren ise, hastanede verdigi 8 günlük yasam mücadelesinin ardindan kurtarilamayarak dün hayatini kaybetti. Izmir Adli Tip Kurumunda gerçeklesen otopsi islemlerinin ardindan cenazesi ailesine teslim edilen talihsiz adam topraga verildi.



"Gün yüzü görmesin insallah"

Torununu kurtarmak isterken aldigi yumruk darbeleriyle yasamini yitiren Sedat Necmi Gültiren’in kardesi Necdet Gültiren ise, zanlinin hak ettigi cezayi bulmasini istediklerini söyledi.

Kardes Gültiren, "Agabeyimin kizi ve torunuyla birlikte yemek yedigi lokantaya, benzer otomobili bulunan baskalari geliyor. Lokantadan çikarken çocuklar karistirip bu kisinin otomobiline biniyor. Araç sahibi otomobiline kosuyor ve 10 yasindaki kiz çocugunu darp ediyor. Saçindan tuttugu çocugu aracin camina vuruyor. Ardindan agabeyim geliyor. Agabeyime yumruk atiyor. 8 gün hastanede yasam mücadelesi verdikten sonra öldü. Adalet istiyoruz. Gün yüzü görmesin insallah. Baska bir sey demiyorum. Adalet yerini bulsun" açiklamasinda bulundu.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA