Motosiklet Ile Minibüsün Karistigi 1 Ölümlü Kaza Güvenlik Kamerasinda

Mugla’nin Marmaris ilçesinde motosiklet ile minibüsün çarpistigi ve 1 kisinin hayatini kaybettigi kazanin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Motosiklet Ile Minibüsün Karistigi 1 Ölümlü Kaza Güvenlik Kamerasinda
Olay, 1 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00 siralarinda Mustafa Münir Elgin Bulvari Yalancibogaz yolu Marmaris Marina Kavsagi’nda meydana geldi. Yalancibogaz tarafina seyir halinde iken, karsi taraftan gelerek serit degistirip saga dönüs yapmak isteyen yat teknikeri Alman vatandasi Christian M.’nin (70) kullandigi minibüs ile motosikletin çarpistigi kazada motosiklet sürücüsü Abdullah K. (27) hayatini kaybederken, arkadasi Emre T. (26) agir yaralanmisti.

Minibüs sürücüsü Christian M., Marmaris Nöbetçi Cumhuriyet Savcisi talimati ile polis merkezinde gözalti islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecek.

Kaza ani kamerada

Ilçe trafik ekiplerinin kaza ile ilgili sorusturmalari devam ederken, kaza ani ise güvenlik kameralarina anbean yansidi. Kazada minibüs sürücüsü aniden serit degistirmek isterken karsi seritten gelen motorun çarpmasi ile motosiklet üzerindekilerin yola savrulmasi ve minibüs soförünün panik anlari kameraya anbean yansiyor.
Kaynak: İHA