Baskan Kocaman Hatay'da

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Kurban Bayrami tatilini Hatay’in Defne ilçesinde geçirdi. Depremzedeler ile bir araya gelen Kocaman, ilçede yürütülen çalismalar hakkinda da bilgi aldi.

Baskan Kocaman Hatay'da
Belediye Baskani Mustafa Kocaman, esi Elif Kocaman ile birlikte Defne Kocaeli Hastanesi’nde tedavileri devam eden depremzedeleri ve hastane çalisanlarini ziyaret ederek, bayramlarini kutladi. Hastane yetkilileri ile görüsüp bilgi alan Baskan Kocaman, daha sonra konteyner ve çadir kentlerde yasamlarini sürdüren Hataylilari ziyaret ederek, bayramlarini kutladi. Kocaman çifti, çocuklara da çesitli hediyeler takdim etti.

Deprem bölgelerinde çalismalarin devam ettigini ifade eden Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Devletimiz belediyelerimizle birlikte ilk günden itibaren yaralari sarmaya devam ediyor. Insallah bu depremin etkilerini de en kisa zamanda geride birakacagiz. Kurban Bayrami’nda depremzede ailelerimizle bir araya geldik, bayramlari güzellestiren paylasmaktir. Kardeslerimizin gözlerindeki umut ve güven, bizlere yeni hedefler ve yollar gösteriyor. Rabbim milletimizi acilardan, felaketlerden korusun, mutluluklari paylasmayi nasip etsin" dedi.

Kaynak: İHA