Park Bahçeler, Düzce'yi Ilmek Ilmek Isliyor

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, 130 personelden olusan 11 ekip ile sehrin dört bir yanini güzellestirmek için çalismalarina devam ediyor.

Park Bahçeler, Düzce'yi Ilmek Ilmek Isliyor
Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, hazirlanan günlük program dahilinde kentin her bölgesine esit sekilde hizmet götürmeye ve Düzce’nin her alaninin temiz, bakimli, güzel görünmesi noktasindaki çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Agaç dikiminden ot biçimine, parklarin düzenlenmesinden yeni alanlar açilmasina kadar birçok islemi 56 mahalle genelini kapsayacak sekilde sürdüren ve günlük yapilan program çerçevesinde 130 personelden olusan 11 ekip ile Düzce’ye yayilan müdürlük, kenti bastan basa isliyor.

Bu yönde hareket eden ekipler, Çamköy TOKI konutlari park alaninda agaç dikim islemini sürdürürken, Akinlar Mahallesi parki basta olmak üzere Öztürkler Kavsagi, Özdilek Kavsagi, Nezih Tütüncüoglu Bulvarinda çim ve ot biçme islemlerine devam ediyor. Bahçesehir baglanti yolunda bulunan refüjlerde dip çapasinin yani sira Bahçesehir bölgesinde bulunan yesil alanlarin ot biçme islemlerini de sürdüren ekipler, belirli bölgelerde bulunan molozlarin kaldirilmasini da sagliyor.
Kaynak: İHA