Karabük'e Düzce Modeli

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün önemle üzerinde durarak kentte özel gelistirilmesini sagladigi ulasim modeli Karabük’te uygulanmaya basladi. Karabük Belediyesi ev sahipliginde 60 aracin hizmete alindigi organizasyona Düzce Belediyesi’ni temsilen Baskan Yardimcisi Hasan Günden katildi.

Karabük'e Düzce Modeli
Düzce Belediyesi, Baskan Dr. Faruk Özlü önderliginde her alanda gelistirdigi projelerle çevresinde örnek teskil etmeye devam ediyor. Düzce’ye özel gelistirilen ve uygulanan ulasim modeli bu kez de Karabük Belediyesi toplu ulasim sistemi için uygulanmaya basladi.

Ulasim A.S. ile görüserek teknik bilgi destegi alan Karabük Belediyesi sehir içi ulasim araçlarini Düzce’de kullanilan araçlarin aynisini kullanarak yeniledi ve 60 adet otobüsü Karabüklülerin kullanimina sundu. Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili’nin ev sahipliginde düzenlenen hizmete alim törenine Baskan Yardimcisi ve Düzce Ulasim A.S. Yönetim Kurulu Baskani Hasan Günden, Düzce Ulasim A.S Genel Müdürü Levent Sivrikaya, Genel Müdür Yardimcisi Murat Postoglu, Düzce ve Karabük Belediyesi Ulasim Projesi Danismani Bekir Ilicali katildi.



Vergili, “Bu model en konforlu, en ucuz ulasim”

Araçlarin hizmete alindigi törende konusan Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, ulasimdaki sorunlarin çözülmesi adina Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü’nün kendilerine büyük destek verdigini ifade ederek "Karabük’te en iyi ve en ucuz ulasimi hizmete aldik. Sizlerin layik oldugu hizmet sizlere sunulacak. Bizim görevimiz bu. Karabük’ün çehresi yapacagimiz açilislarla degisecek. Bu araçlari Karabük Belediyesi bütçesiyle aldik. Sizlere lüks araçlarimiz ve egitimli soförlerimizle hizmetin en iyisini sunmanin gayreti içerisinde olacagiz. Bu özel projemizin hayata geçmesine bizlerden desteklerini esirgemeyen, bölgemize büyük hizmetleri olan 65. Hükümetimizin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakani, Düzce Belediye Baskanimiz Faruk Özlü’ye ve ekibine sükranlarimi sunuyorum” dedi.



Günden, “Isbirligimiz sürecek”

Törende Düzce Belediyesi’ni temsilen açiklamada bulunan Baskan Yardimcisi Günden de Baskan Özlü’nün selamlarini ileterek “Düzce’mizde Bakanimiz Dr. Faruk Özlü önderliginde kurdugumuz ulasim sistemi basarisini böyle örneklerle kanitlamaya devam ediyor. Konforlu ulasim hizmeti Düzce’mizde oldugu gibi Karabük’te de verimli sekilde sürdürülecektir. Teknik destek konusunda isbirligimiz devam edecek. Emegi geçen her bir arkadasimiza Baskanimiz adina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA