Istihdama Yönelik Isbirligi

Düzce Belediyesi, bölgesel istihdami artirmak amaciyla geçtigimiz yil imzaladigi protokolle ‘Isin Olsun’ birlikteligini sürdürüyor. Geçen yil baslatilan isbirligi bugün imzalanan protokolle 1 yil daha ileriye tasindi.

Istihdama Yönelik Isbirligi
Düzce Belediyesi istirak sirketi BelKa Insan Kaynaklari, is ve isçi arayanlara yönelik daha hizli istihdam firsati sunabilmek ve dogru ve güvenilir tercihlerin yapilabilmesi için Kariyer.net bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ‘Isin Olsun’ platformu ile gittigi güç birligini tazeledi.

Bu yönde, BelKa Insan Kaynaklari A.S. ofisinde gerçeklestirilen imza törenine Düzce BelKa Insan Kaynaklari A.S. Yönetim Kurulu Baskani ve Düzce Belediyesi Insan Kaynaklari Müdürü Murat Gülmez, Genel Müdür Necla Erdogan ile Kariyer.net Türkiye Kamu Projeleri Yöneticisi Berat Duru katilim sagladi.

31 Agustos 2022 tarihinde istisare görüsmeleri sonucu imzalanan isbirligi protokolü 14 Temmuz 2023 tarihi itibari ile gerçeklesen protokol üzerinde yapilan yenilikler için bir araya gelen kurum yetkilileri yapilan görüsmelere bagli olarak isbirliginin devami protokolünü imzalayarak isbirligini güçlendirmis oldu.

Geçtigimiz yil yapilan protokolle istihdama yönelik önemli katki saglayan birlikteligin yenilenmesiyle birlikte Düzce Belka Insan Kaynaklari’ndan gelen aday ve isverenleri "Isin Olsun"a yönlendirecek. Isverenler, ihtiyaç duyduklari pozisyonlari Düzce Belka Insan Kaynaklarina bildirecek ve is ilanlari ‘Isin Olsun’ uygulamasinda yayinlanacak.

Is ilanlari tüm Düzce halkinin basvurularina açik olacak.

Yetkililer ilana basvuran adaylarla dogrudan iletisime geçebilecekleri gibi uygun adaylarla görüsme yaparak ilgili isverenlere yönlendirilmesini de saglayacak. Is arayan olarak basvuruda bulunan adaylar ise "Isin Olsun" uygulamasina yönlendirilerek üye olma ve süreç hakkinda bilgilendirilecek.
Kaynak: İHA