Baskan Kaplan Açiklamasi 'Dereler Çöplük Degil'

Koçarli Belediyesi tarafindan yapilan dere temizligi çalismalarinda dereden çikan çöpler görenleri sasirtirken, duyarlilik çagrisi yapan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan; "Dereler çöplük degil" dedi.

Baskan Kaplan Açiklamasi 'Dereler Çöplük Degil'


Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri Belediye Baskani Nedim Kaplan’in talimatlari ile ilçenin dört bir yaninda sokak ve derelerin temizlik ve yikama çalismalarini gerçeklestiriyor. Son olarak arazöz ile ilçe merkezinin içerisinden geçen Kocababa Deresi temizlik ve yikama çalismalari esnasinda duyarsiz vatandaslar tarafindan dereye atilan çöpler görenleri saskina çevirdi. Pet siseler, posetler, meyve sebze atiklari ve çesitli çöpleri dereden toplayan ve dereyi komple yikayan Belediye Temizlik Isleri ekipleri toplanan atiklari kepçe yardimiyla kamyona yüklenerek bertaraf ettiler.

"Daha temiz bir Koçarli için çalisiyoruz"

Gerçeklesen temizlik çalismalari hakkinda açiklama yapan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan; “Daha temiz bir Koçarli için çalisiyoruz. Vatandaslarimizdan ricamiz çöplerini derelere veya yerlere degil çöp kutularina atmalari" diyerek vatandaslari daha duyarli olmaya davet etti.
Kaynak: İHA