Aydin'da Ögrenciler Için Hafta Sonu Da Açik Olacak

Dikey Geçis Sinavi öncesinde ögrencilerin islemlerini tamamlayabilmesi için Aydin’da nüfus müdürlükleri hafta sonu da açik olacak.

Aydin'da Ögrenciler Için Hafta Sonu Da Açik Olacak


Hafta sonu gerçeklestirilecek olan Dikey Geçis Sinavi’na (DGS) girecek ögrencilerin kimlik islemlerini yapabilmeleri için yeni bir karar alindi. Alinan karar ile birlikte Efeler Ilçe Nüfus ve Vatandaslik Müdürlügü Pazar günü de hizmet verecek. Sinava girecek adaylardan istenen T.C. kimlik kartini kaybeden, kimlik kartinda fotografi bulunmayan, nüfus cüzdani olmayan veya nüfus cüzdaninda T.C. kimlik numarasi, fotograf, soguk damga bulunmadigindan sinava kabul edilmeyecek durumda olan gençler için sinav günü ilçe nüfus müdürlükleri belirli saatlerde hizmet verecek.

Aydin Il Nüfus ve Vatandaslik Müdürlügünce konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yapilan paylasimda “Dikey Geçis Sinavina (DGS) katilacak adaylarin T.C. kimlik karti basvuru islemleri için 16 Temmuz 2023 Pazar günü, 07.00-10.00 saatleri arasinda Efeler Ilçe Nüfus Müdürlügü açik bulundurulacaktir” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA