15 Temmuz Sehitleri Küçükçekmece'de Anildi

15 Temmuz Sehitler ve Gaziler Platformu tarafindan hain darbe girisiminin 7. yildönümünde Küçükçekmece’de anma programi düzenlendi.

15 Temmuz hain darbe girisiminin 7. yildönümünde 15 Temmuz Sehitler ve Gaziler Platformu tarafindan anma programi düzenlendi.

Programa Küçükçekmece Kaymakami Mehmet Tunç ve dernek üyeleri katildi.



“Aziz milletimiz sehitlerimiz ve gazilerimizin yüzü hürmetine yasiyoruz”

Programda konusan Küçükçekmece Kaymakami Mehmet Tunç, "Bugün Küçükçekmece’de 15 Temmuz sehitlerimizi ve gazilerimizi anmaya vesile olan bir sivil toplum kurulusumuzun içerisindeyiz. Burada sizinle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Cumhurbaskanimizin ve devlet büyüklerimizin çagrisi üzerine milletin meydanlara ve sokaklara akin akin gelmesiyle FETÖ’cü hain terör örgütünün tüm mensuplarini tabiri caizse ekarte edip milletimize karsi girisilen hain darbe girisimini bertaraf eden aziz milletimiz, aziz sehitlerimiz ve degerli gazilerimizin yüzü hürmetine bugün yasiyoruz. Onlara çok sey borçluyuz. Biz bu vesile ile tüm sehitlerimizi rahmetle aniyoruz. Bizim onlara karsi çok büyük borcumuz var. Emanetlerine de çok büyük borcumuz var. Ben bu vesileyle tüm sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de acil sifalar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA