Kask Takmayan Sürücü Ölümden Döndü

Antalya’nin Manavgat ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü agir yaralandi. Sürücünün kaski olmadigi belirlenirken motosikletin otomobile adeta ok gibi saplandigi kaza güvenlik kameralarina yansidi.

Kask Takmayan Sürücü Ölümden Döndü
Kaza, Manavgat-Antalya D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Ahmet Halim Kaçmaz 06 CNA 223 plakali otomobilile tali yola döndügü sirada, Manavgat istikametine seyir halindeki Sevim Mutlu’nun kullandigi 07 BFU 211 plakali motosiklet ile çarpisti. Kazada, parçalara ayrilan motosikletin sürücüsü agir yaralandi. Yarali sürücü 112 saglik ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Kaza güvenlik kamerasinda

Motosikletin tali yolda otomobile adeta ok gibi saplandigi kaza güvenlik kameralarina da saniye saniye yansidi. Çarpmanin etkisiyle ikiyi bölünen motosikletin sürücüsü oldugu yere yagilirken kazayi görenler yardima kostu.

Mahalle sakini çözüm istedi

Kavsakta kazasiz gün geçmedigini, bazen 2-3 kaza birden yasandigini belirten bir mahalle sakini, “Bu kadar kazaya ragmen önlem alinmiyor. En azindan tali yola kasis yapilarak bu kazalari biraz olsun önlenebilir” diye konustu.

Kaynak: İHA