Ayvali Dere, BUSKI Ile Daha Temiz

Yürüttügü örnek projelerle sehre deger katan Bursa Büyüksehir Belediyesi BUSKI Genel Müdürlügü, il genelinde dere temizlik çalismalarini tüm hiziyla sürdürerek daha saglikli bir çevre sunmaya devam ediyor.

Ayvali Dere, BUSKI Ile Daha Temiz
Bursa’nin saglikli bir altyapiya kavusmasi için yogun tempoyla sehrin dört bir yaninda çalismalarini sürdüren BUSKI, saglikli bir çevre ve kent estetigini korumak amaciyla Nilüfer ilçesi sinirlarindaki Ayvali Dere’de temizlik çalismasi gerçeklestiriyor. Yapilan temizlik çalismalari ile birlikte derenin düzenli akisi saglanarak, yerlesim alanlarinda insan sagligi için tehdit olusturmayacak hale getiriliyor.

Konuyla ilgili açiklama yapan Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, “Çevremizi temiz tutmak, halk sagligini korumak ve kent estetigini saglamak amaciyla dere temizlik çalismalarimizi sürdürüyoruz. Derelerimizi her türlü kirlilikten arindirarak hem halk sagligina yönelik tehditleri ortadan kaldirmak hem de bulundugu alana güzel bir görünüm saglamasi için çalismalarimiz devam edecek’’ dedi.

Kaynak: İHA