Kocasinan'da Aileler Mutlu, Bebekler Mutlu

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in esi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan’da yeni dogum yapan anneleri ziyaret ederek, mutluluklarini paylasti. Ziyaretlerde bebekleri kucagina alip, seven ve ‘Ailemize Hos Geldin’ diyen Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan’da hizmetin dogar-dogmaz basladigini ve hizmetlerin Kocasinan’da yasamanin ayricalikli oldugunun göstergesi oldugunu söyledi.

Kocasinan'da Aileler Mutlu, Bebekler Mutlu
Turgutreis, Zümrüt ve Yakut Mahallesi’nde ikamet eden Teker, Uzkülekçi ile Mutlu ailelerini ziyaret eden Fatma Çolakbayrakdar, yeni nefeslere ‘Hayirli Olsun’ temennisinde bulunurken, ailelerin sevinçlerine ortak oldu. Kocasinan ailesine yeni katilan bebekleri kucagina alip, seven Fatma Çolakbayrakdar, ailelere Baskan Çolakbayrakdar’in selamlarini iletti. Bebeklerin anneleriyle bebek bakmanin mesakkati ve keyfi üzerine hos sohbetler gerçeklestiren Fatma Çolakbayrakdar, yeni nefeslerin kardeslerine ise çesitli hediyeler verdi. Kocasinan’da hizmetin dogar-dogmaz basladigina ve hizmetlerin Kocasinan’da yasamanin ayricalikli oldugunun göstergesi olduguna dikkat çeken Fatma Çolakbayrakdar; “Öncelikle Allah, anali babali büyütsün. Rabbim bahtlarini açik etsin, uzun ömürler versin. Kocasinanlilari biz, ‘Aile’miz olarak görüyoruz. Bu çerçevede ilçemizde yasayan hemsehrilerimizin her zaman yanlarinda oluyoruz. Özellikle ilçemizde dogan her bebegi firsat buldukça esimle birlikte ‘Hos Geldin Bebek’ diyerek karsiliyoruz. Esim Ahmet Bey’in yogun temposundan dolayi yetisemedigi yerlere ben yetismeye gayret ediyorum. Ailelerimizin sevinçlerine ortak olup, mutluluklarina mutluluk katmaya çalisiyoruz. Ziyaretlerde aldigimiz geri dönüsler ise en büyük mutlulugumuz. Annelerimizin gözlerinde gördügümüz mutlulugu tarif etmenin imkani yok. Diliyorum ki bu yeni nefesler, Kocasinan’a, sehrimize ve ülkemize ugur, bereket ve güzellikler getirsin” ifadelerini kullandi. Ziyaret ettigi ailelere Kocasinan Belediyesi tarafindan hazirlanan “Hos Geldin Bebek Seti” veren Fatma Çolakbayrakdar, özellikle bebeklere Kocasinan Akademi’de egitim alan gönüllü kursiyerlerin örmüs oldugu yelekleri hediye etti. Aileler ise Fatma Çolakbayrakdar’in ziyaretten dolayi duyduklari mutlulugu dile getirerek, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi, 2015 yilinda hayata geçirdigi ‘Hos geldin bebek’ hizmetiyle bu güne kadar 27 bin 462 ailenin yüregine dokundu. Kocasinan Belediyesi’nden “Hos Geldin Bebek Paketi” almak isteyen ilçe sakinlerinin, yeni dogan bebeklerinin nüfus cüzdanlari ve aile toplum kagidi ile birlikte Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne müracaat etmelerinin yeterli olacagi belirtildi.
Kaynak: İHA