Piknik Faciasi Cep Telefonu Kamerasinda

Sanliurfa’nin Birecik ilçesinde piknik yapmak için gittikleri Firat Nehrinde akintiya kapilan 5 kisinin suda çirpindigi anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Piknik Faciasi Cep Telefonu Kamerasinda
Edinilen bilgiye göre olay, Sanliurfa’nin Birecik ilçesine bagli Suriye sinirinda yer alan Çiçekalan kirsal Mahallesinde yasandi. Gaziantep’ten bayram ziyareti için Birecik’e gelen akrabalar, piknik yapmak için Firat Nehri kiyisina gitti.

Suda çirpindiklari anlar kamerada

Suya giren 5 kisi iddiaya göre, siddetlenen akintiya kapildi. Çevredekiler suda çirpinan sahislari kurtarmak için büyük çaba harcarken kiyidaki yakinlari olup bitenleri gözyaslari ve çigliklar atarak izledi.

2 ölü, 3 yarali

Yasana feci olayda Baran Yavuz (16) ile Müslüm Yavuz (43) kurtarilamayarak hayatini kaybederken hastanede tedavi altina alinan Osman Y. (40), Ibrahim Halil Y.(16) ve Osman Y.’nin (44) ise durumunun agir oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA