MÜSIAD Malatya Subesinden Bayramlasma Programi
MÜSIAD Malatya Subesi tarafindan düzenlenen geleneksel bayramlasma programi üyelerin yogun katilimi ile gerçeklestirildi.

MÜSIAD Malatya Subesi tarafindan her bayram düzenlenen bayramlasma töreni Dogansehir Ilçesi Sürgü Mahallesindeki mesire alaninda gerçeklestirildi.
Üyelerin aileleri ile birlikte yogun katilim gösterdigi programa AK Parti Istanbul Milletvekili ve Teskilat Baskan Yardimcisi Azmi Ekinci’de katildi.
Programda bir konusma yapan MÜSIAD Malatya Subesi Baskani Yunus Akçin, "Bayramlasma programimiza katilan üyelerimize tesekkür ediyorum. Asrin felaketinden sonra Ramazan Bayrami’nda yapamadigimiz bayramlasma programini Kurban Bayrami’nda yapma firsatimiz oldu. Saglikli ve huzurlu nice bayramlarda yeniden birlikte olmak dilegiyle hayirli bayramlar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.
Genç MÜSIAD yönetimi ve üyelerinin de katildigi program sonunda çocuklar, at binerek güzelce vakit geçirdiler.
