Vodafone, Gelecek Hedeflerini Tedarikçileriyle Paylasti

Vodafone Türkiye’nin tedarikçi bilgilendirme toplantisi ’Tedarikçi Zirvesi 2023’ yaklasik 250 tedarikçi firmanin yöneticilerinin katilimiyla Istanbul’da gerçeklesti. Vodafone, toplantida gelecege yönelik vizyon, hedef ve stratejilerini paylasti.

Vodafone, Gelecek Hedeflerini Tedarikçileriyle Paylasti


Vodafone, tedarikçileriyle is birligini artirmak amaciyla toplanti düzenledi.

’Vodafone Türkiye Tedarikçi Zirvesi 2023’ yaklasik 250 tedarikçi firmanin yöneticilerinin katilimiyla Istanbul’da gerçeklesti. ’Birlikte güçlüyüz’ mesajinin verildigi toplantida, Vodafone’un gelecege yönelik vizyon, hedef ve stratejilerinin yani sira enflasyonla mücadele, is sürekliligi ve dayaniklilik, 5G hazirliklari, yerli ve milli yatirimlar gibi konulardaki çalismalari da paylasildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Vodafone Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü Cem Sonat Yüksel, sunlari söyledi: “Vodafone Türkiye olarak, satinalma yaptigimiz sirket ve dolayisiyla kategorileri her geçen gün çesitlendirerek artiriyoruz. Türkiye’de Vodafone sirket sayimiz 13’e ulasti. Bu yeni is kollariyla birlikte satinalma yelpazemiz de genisledi. Tedarikçilerimizle olan is birligimiz teknoloji, pazarlama, enerji, medya, saha hizmetleri gibi süregelen alimlarimizdan e-ticaret altyapi ve hizmetlerine, finansal destek ve danismanliklara gibi birçok yeni alana yayildi. Tedarikçilerimizle gerçeklestirdigimiz is hacminin 16 milyar TL seviyesine çikacagini öngörüyoruz. Tedarikçilerimizle birlikte yillik 25 bin siparisin her birinin eksiksiz ve hatasiz olarak hayata geçirilmesi için hep birlikte çok ciddi bir özveriyle çalisiyoruz. Birlikte büyüdügümüzde ‘Birlikte daha güçlü’ oldugumuza inaniyoruz. Tedarikçilerimizle birlikte müsterilerimiz, toplumumuz ve ülkemiz için deger olusturmaya devam edecegiz.”

Vodafone Türkiye Tedarikçi Zirvesi kapsaminda, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ve Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Hana Jalel’in katilimiyla sirketin vizyon ve hedeflerinin konusuldugu bir panel düzenlendi.

Panelin ardindan sirasiyla Vodafone Türkiye Kurumsal Ürün, Çözümler ve Partner Direktörü Oguz Çidam ’Dijitallesme’, Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Nazli Tlabar Güler ’Is Sagligi ve Güvenligi’, Istanbul Topkapi Üniversitesi Rektörü, Ekonomist ve Yazar Prof. Dr. Emre Alkin ’Türkiye’nin Makroekonomik Durumu’, Vodafone Türkiye Sebeke Gelistirme Direktörü Adem Özdemir ise ’Is Sürekliligi’ konulu birer sunum yapti. Zirve, Vodafone Türkiye Is Sagligi Güvenligi, Çevre ve Refah Müdürü Aslihan Kerimoglu’nun moderatörlügünde gerçeklesen ’Is Sagligi ve Güvenligi Forumu’ ile sona erdi.
Kaynak: İHA