Otobüste Buldugu Bin 700 Dolari Soföre Teslim Etti

Zonguldak’ta yabanci uyruklu bir kadin, halk otobüsünden inerken bin 700 dolarini düsürdü. Baska bir yolcu yerde fark ettigi paralari otobüs soförüne teslim etti. O anlar ise otobüsün kameralarina yansidi.

Otobüste Buldugu Bin 700 Dolari Soföre Teslim Etti
Zonguldak Belediyesi halk otobüslerinde ilginç bir olay yasandi. Incivez halk otobüsüne binen, yabanci uyruklu engelli kadin, bin 700 dolarin yer aldigi naylon posetini arkadan öne geçerken düsürdü. Parasinin düstügü fark etmeyen kadin, bir süre sonra durakta indi. Ardindan otobüs içerisinde bulunan son yolcu arka çikistan inecegi sirada bin 700 dolarin bulundugu poseti fark ederek, otobüs soförü Hüseyin Küçük’e teslim etti.

Poseti teslim alan para dolu poseti Zonguldak Belediyesi Zabita Müdürlügüne tutanak karsiliginda teslim etti. Olayi anlatan otobüs soförü Hüseyin Küçük, “Zonguldak Belediyesi Halk Otobüslerinde Incivez mevkiine çalisiyorum. Dün oldu. Bir bayan arkadasimiz engelli arka kapiyi açtim. Arka kapidan yolcu alirken bir öne çikti o ara çikarken posetini düsürmüs. Daha sonra arkada kimse inmeyince engelli karti oldugu için önden çiktigi için posetini görmedi. En son bir yolcumuz inerken o gördü bana söyledi.

Naylon poset. Içerisinde para ve birde kagit gibi bir sey var. Miktari bin 700 dolar. Biz belediye zabitaya tutanak sekilde teslim ettik. Arkadaslarda onu bulacaklardir” dedi.

Zabita ekiplerinin paranin sahibine ulasarak teslim edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA