Mobilyaya 'Sevgi' Konsepti

Mobilya ve uyku markasi Divanev ‘Yeter ki Sev’ lansmanini hayata geçiriyor. Markanin pazarlama direktörü Yesim Tiregül, “‘Yeter Ki Sev’ konseptiyle ihtiyacimiz olan sicakligi yuvalarimiza tasiyacagimiza inaniyoruz” dedi.

Mobilyaya 'Sevgi' Konsepti


Yatas Grubu’nun mobilya ve uyku markasi Divanev, yeni dönemdeki iletisim konseptini açikladi.

Divanev, sevginin birlestirici gücü ile ayrilmaz baglarini bugüne kadar süre gelen markanin temel degerleriyle bütünlestirdigi ‘Yeter ki Sev’ konseptini hayata geçirdi.

Yeni dönemde hayata geçirilen ‘Yeter Ki Sev’ konseptini olustururken markanin logosundan yola çikildigini dile getiren Divanev Pazarlama Direktörü Yesim Tiregül, “Sevgi kavrami, insanin duygu dünyasinda derin baglari olan ve bizi biz yapan degerlerimizdir. Biz de markamizi müsterilerimizle bulustururken en çok ihtiyacimiz olan ‘sevgi’ kavramina odaklanarak yeni konseptimizi çalistigimizi söyleyebilirim. Logomuz da iki kisinin sarilmasi, kalp, agaç, gövde ve dallari modellenerek tasarlandi. Divanev logosunda yer alan sarilma; aile saadetini ve mutlulugunu simgelerken, kalp ise sevginin evrenselligini temsil ediyor. Agaç köklülügü, gövde ve dallari ise bugünlerde en çok ihtiyaç duydugumuz güçlü baglari ve geleneksel degerlerimizi yansitiyor. Bu yüzdendir ki sevgi isi haritasina bakildiginda en sicak nokta her zaman tüm baglarin basladigi ve ailenin bir arada oldugu evlerimiz olmustur. Bu baglamda biz de Divanev olarak, sevginin iyilestirici gücüne inanarak “Yeter Ki Sev” kampanyasini baslatip sevgiyle kurulan evler olusturmayi hedefledik. Her zaman sevginin iyilestirici gücünün ihtiyacimiz olan en temel unsur olduguna inaniyor ve bu dogrultuda hareket ediyoruz” dedi.



Yesim Tiregül su ifadeleri kullandi: “Tüm bunlara ek olarak, kampanyamizi hayata geçirmemizle daha sicak ve sevgi odakli bir iletisim dilini sahipleniyor ve bu dogrultuda evlere de kampanyamizda oldugu gibi bu duyguyu yaymak istiyoruz. Çünkü sevgiyle yaklasilan iletisim diline ve içimizde uyandirdigi samimi duygularin birlestirici gücüne inaniyor ve evlerde yasanan sevgi dolu anlara eslik ediyoruz.”

“’Yasayan Evler’ konseptimizi sevgi temasiyla birlestirdik”

Marka olarak sevginin gücüyle birçok seyi basarabileceklerine inandiklarini dile getiren Tiregül, “Kosullar ve hayat degisse de sevginin gücüyle basaramayacagimiz hiçbir sey olmadigina ve her zorlugun üstesinden gelebilecegimize inaniyoruz. Bu yüzden de Yeter Ki Sev kampanyamizla; birlikte oldugumuz her yeri bir yuva sicakligina kavusturmak için var gücümüzle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ayni zamanda bu düsünceyle Divanev olarak, ‘Yasayan Evler’ konseptimizi de bu sene sevgi temasi ile birlestirdik. Sevgi ile kurulan evlerde yer almak üzere çiktigimiz bu yolda Divanev kalitesi ve farkini ürünlerimize de yansitarak, sevgiyi evin her kösesine yaymayi istedik. Kaliteli ve güzel tasarima sahip mobilyalarla dekore edilmis bir evin herkesin hakki oldugu fikrine inanarak basladigimiz bu serüvende sevgiyle kurulan evlere eslik etmeyi odagimiza aldik” ifadelerini kullaniyor.

Müsterinin farkli taleplerine göre de uygun çözümler gelistirdiklerini dile getiren Tiregül, “Divanev’de temel olarak odaklandigimiz konunun; müsterilerimizin farkli taleplerine ve zevklerine uygun olarak çözümler gelistirmek oldugunu söyleyebilirim. Hedef kitlemizin ve müsterilerimizin evlerinin sürekli gelistigini ve dönüstügünü gözeterek bu degisen ihtiyaçlarina yanit veren, çok çesitli, kaliteli, fonksiyonel ve ulasilabilir fiyatlarla Divanev ürünlerini sunmak için çalisiyoruz. Bu kapsamda ürünlerimizi gelistirmeye ve müsterilerimizle bulusturmaya gayret ediyoruz” dedi.



“2023 yili sonunda mobilya ürün grubumuzu tamamen yenilemis olacagiz”

Yasayan evler konseptine iliskin de açiklamalarda bulunan Yesim Tiregül, “Divanev olarak, sadece müsterilerimizin evlerindeki ihtiyaçlara çözümler üretmekle kalmiyor ayni zamanda da tüm iletisim çalismalarimizi “Divanev, yasayan evler kurar” konsepti altinda ilerleterek daha güçlü bir iletisim stratejisi izliyoruz. Bu baglamda da Divanev markamizin bilinirligini kullanicilarimiz nezdinde artirarak müsterilerimizle duygusal bir bag gelistirmeye odaklaniyoruz. Tüm bu hedeflerimize paralel olarak sektöre girdigimiz günden bu yana yaptigimiz gelistirmelerle 2023 yili sonunda mobilya ürün grubumuzu tamamen yenilemis olacagiz. Devaminda da her yil ürün portföyünde yaklasik yüzde 20 oraninda yenilenmeye gidecegiz. Böylece müsterilerimizin degisen ihtiyaçlarina daha odakli cevap vererek, Divanev modernligindeki ürün çesitlerimizi onlarla bulusturmaya devam edecegiz. Ayrica bölgesel ürün yaklasimimiz sayesinde satis noktalarimizdan aldigimiz geri dönüslerle ürün portföyünde lokal çözümler gelistirecegiz. Özetle Divanev olarak, sadece mobilya üreten bir marka degil müsterilerimizin talep ve ihtiyaçlarini ön planda tutan bir markayiz diyebilirim.” ifadelerini kullaniyor.

“Olumlu geri dönüsler aliyoruz”

Yeter Ki Sev temasinin hem son kullanici hem de ülke açisindan dogru bir eslesme yakaladigina inandiklarini belirten Yesim Tiregül: “Yeter Ki Sev kampanyamizi hayata geçirdigimiz günden bu yana yaklasik 2 ay gibi bir süreyi geride biraktik. Iletisim lansmanimiza gerek medyadan gerekse de müsterilerimizden oldukça olumlu geri dönüsler aldik. “Yeter Ki Sev” temasinin gerek son kullanici gerekse de ülkemiz açisidan dogru bir eslesme yakaladigina inaniyoruz.

Sevgi temasini bu sene odagimiza almamizin temel sebeplerinden biri de; evlerimiz sevginin paylasildigi ve yayildigi en yogun yer olmasi diyebiliriz. Bu sebeple çalismalarimizda, ürünlerimizde ve iletisim stratejimizde sahiplendigimiz kavramlarin müsterilerimiz nezdinde de karsilik bulmasinin yani sira sürekli güncel kalmasina ve temamizin genis kesimlerce benimsenmesine de büyük önem veriyoruz.

Önümüzdeki dönemde de bu temanin altinda iletisim çalismalarimizi kurgulayarak sevgi temasiyla marka kimligini eslestirecek yeni çalismalara imza atmayi umuyoruz.”
Kaynak: İHA