Karatay'da Cuma Bulusmalari Devam Ediyor

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, Cuma Bulusmalari çerçevesinde MESVA Sanayi Sitesi’nde vatandaslarla bir araya geldi.

Karatay'da Cuma Bulusmalari Devam Ediyor
Karatay Belediyesinin her hafta ilçenin farkli bir noktasinda gerçeklesen Cuma Bulusmalari devam ediyor. Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’nin bu haftaki adresi ise MESVA Sanayi Sitesi oldu. MESVA Camisi’nde kilinan Cuma namazinin ardindan bölgede faaliyet gösteren esnaf ve vatandaslarla bir araya gelen Baskan Hasan Kilca, gelen istek ve önerileri de dinledi. Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, Karatay Belediye Baskan Yardimcilari ile Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri de Cuma Bulusmasi programinda Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’ya eslik etti.

Karatay’da yasayan vatandaslarin mutlulugu daha çok çalismaya tesvik ettigini belirten Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, “Bizler her firsatta hemserilerimizle bir araya gelmeye büyük özen gösteriyoruz. Cuma Bulusmalari çerçevesinde her hafta ilçenin farkli bir bölgesinde hemserilerimizle bulusuyor, onlardan gelen istek ve önerileri bizzat kendilerinden dinliyoruz. Amacimiz hemserilerimizin yasamini kolaylastiracak, güzellestirecek ve standardini arttiracak isler yapmak. Projelerimizi hayata geçirirken vatandaslarimizin destegi de bizler için çok önemli. Onlarin önerilerini dikkate aliyoruz ve Karatay’imiza birlikte hizmet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA