Ipekyolu'nda Asfalt Çalismalari Devam Ediyor

Van’in Ipekyolu Belediyesinin 2023 yili asfaltlama projesi bünyesinde yürüttügü çalismalar devam ediyor.

Ipekyolu'nda Asfalt Çalismalari Devam Ediyor
Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan ilçe merkezine bagli sokaklarda sicak asfalt döküm isi tüm hiziyla sürüyor. Ekipler, Halilaga Mahallesi’nde Eski Kale Yolu ile Melen Caddesi’ne baglantisi olan 2 yeni yolda, Tahsin Pasa Sokak ile Eski Kale Yolu’na baglantisi olan 2 yeni yolda ve Emir Evliya Sokaga baglantisi olan yeni yolda çalismalarini tamamladi. Halilaga Mahallesi’nde toplamda 5 sokakta 750 metre uzunlugundaki yola 7 bin 500 metrekare BSK asfalt, 200 metrekare kilit tasi kaldirim ve 800 metre bordür oluk imalati yapilan mahalle sokaklari vatandaslarin kullanimina açildi.

Yine es zamanli olarak Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Selimbey Mahallesi’nde yürüttügü yol çalismalarinda Dabbaoglu Sokak, Haydar Baba 2. Sokak, Kesmir Sokak ve Fedakar Sokak’ta toplam 2 bin metre uzunlugundaki yola 20 bin metrekare BSK asfalt, 750 metrekare kilit tasi kaldirim, bin 500 metre bordür çalismalarini tamamlayarak vatandaslarin kullanimina yenilenen sokaklari açti.

Ipekyolu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçe sinirlarindaki çalismalarini devam ettirirken, sezon boyunca toplamda 75 bin metrekare asfaltli ve yenilenen yolu ilçeye kazandirmayi hedefliyor.
Kaynak: İHA