Egitim Dönemine Renkli Final

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin Il Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle düzenlendigi Çocuk ve Sanat Etkinlikleriyle, çocuklar egitim dönemini renkli aktivitelerle noktaladi.

Egitim Dönemine Renkli Final
Daha donanimli bir nesil yetismesi amaciyla okul öncesi egitimden üniversiteye kadar egitimin her kademesine yönelik birbirinden farkli etkinliklere imza atan Bursa Büyüksehir Belediyesi, egitim döneminin sonuna gelen ögrencileri de Çocuk ve Sanat Etkinliklerinde bulusturdu. Bursa Büyüksehir Belediyesi Kütüphaneler Sube Müdürlügü ve Il Milli Egitim Müdürlügü Ar-Ge Birimi isbirligiyle düzenlenen Çocuk ve Sanat Etkinlikleri, Bursa Millet Bahçesi’nde düzenlendi.

27 okuldan 554 ögrencinin katilimiyla yapilan etkinlikte ögrenciler, kültür ve sanatin farkli dallarini yakindan görme ve bizzat uygulama imkani buldu. Senlige katilan Bursa Büyüksehir Belediye Baskanvekili Fethi Yildiz, senlikte bulunmaktan mutluluk duydugunu ve Türk gençliginin çok güzel yerlere gelecegini ifade etti.

Ögrencilerin, inanilmaz mutlu ve motivasyonlarinin çok yüksek oldugunu belirten Yildiz, ‘‘Ögrencilerin gözlerindeki isigi gördügüm zaman ülkenin geleceginin garanti altinda oldugunu görüyorum’’ dedi.

Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen karikatür, biyomimikri, makrome bebek yapim, etkilesimli kitap okuma, drama, funny english, müzik, sokak oyunlari ve sanat atölyelerine katilan ögrenciler sanatin bu dallarini bizzat uygulayarak ögrendi. Atölyelere katilan ögrencileri ziyaret eden Baskanvekili Fethi Yildiz, atölye hocalarina da sertifikalarini takdim etti. Etkinliklerin sonunda düzenlenen konser ve sinema gösterimine katilan ögrenciler gönüllerince bir gün geçirdi.
Kaynak: İHA