Çakir MHP Genel Merkezi'nde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayi Mehmet Musa Çakir, parti genel merkezinde bir dizi temasta bulundu.

Çakir MHP Genel Merkezi'nde
MHP Genel Baskani Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Çakir, liderine Dadaslarin selamini iletmeyi de ihmal etmedi. 14 ve 28 Mayis seçimlerinin Cumhur Ittifaki zaferiyle sonuçlanmis olmasindan duydugu memnuniyeti ifade eden Bahçeli, Çakir’a çalismalarindan dolayi tesekkür ederken, bu sürecin kendisi için güzel bir tecrübe oldugunun altini çizdi. MHP’li Çakir da, seçimlerde Erzurum Milletvekili adayi gösterilmis olmasini kendi adina bir seref payesi olarak kabul ettigini dile getirdigi Genel Baskan Bahçeli’ye, bundan dolayi tesekkürlerini sundu.

Aydin’i da ziyaret etti

MHP’li Mehmet Musa Çakir, Ankara’daki temaslari kapsaminda MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin’i da ziyaret etti. Aydin’la hem seçim sonuçlari ve hem de Cumhur Ittifaki’nin Türkiye Yüzyili rotasi üzerine görüs alisverisinde bulunan Çakir, parti kurmaylariyla görüsmelerini bugün de sürdürecek.

Bahçeli’den selam var

MHP Genel Merkezi ziyaretiyle ilgili olarak bir açiklama yapan Mehmet Musa Çakir, “Seçimlerin sonrasinda Sayin Genel Baskanimizin elini öpüp, tavsiyelerini duymaktan büyük mutluluk duyduk. Yasimizin henüz genç oldugunu ve siyasetin uzun soluklu bir mecra olmasi nedeniyle yürüyecek daha çok yolumuzun oldugunu söyleyip, sahsimizi tebrik etti. Biz de Erzurum adina böyle bir yarista bulunmamiza imkan sundugu için muhterem liderimize sükranlarimizi arz ettik. Görüsmemizin sonunda Erzurum’a ve Dadaslara selamlarini özellikle iletmemizi istedi. Seçimlerde Cumhur Ittifaki’na verilen destekten dolayi da tesekkür etti, memnuniyetini dile getirdi” diye konustu.

Kaynak: İHA