Sporla Yasayan Kent Karacabey

Saglikli hayat ve gençlerin spora olan ilgisini artirmak için devasa yatirimlar yapan Karacabey Belediyesi, tüm ilçenin spor yapmasi için ücretsiz servis hizmeti de sagliyor. Son yillarda yaptigi spor yatirimlariyla çok sayida futbol, basketbol ve voleybol sahalari yapan, açik ve kapali tenis kortlarini hizmete açan ve Karaca Park’i bir spor vadisi haline getiren Karacabey Belediyesi, sporda yaptigi hamlelerin karsiligini aliyor.

Sporla Yasayan Kent Karacabey
Karacabey Belediyespor’un tesislerinin de yer aldigi 300 dönümlük Karaca Park’i bir spor vadisi olarak projelendiren Karacabey Belediyesi, alana çim saha, hali saha, basketbol sahalari, açik ve kapali tenis kortlari, okçuluk çadiri, spor salonu, bisiklet ve yürüyüs yollari yapti. Her gün adeta bir spor senliginin yasandigi Karaca Park’ta, çok sayida brans ve aktivite için Karacabeyliler ücretsiz servislerle tasiniyor.

Ilçede yediden yetmise herkesin spor yapmasinin mutlulugunu yasadiklarini belirten Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, “Buraya spor salonlari yaptik. Okçuluk çadirlari yaptik. Futbol sahalari yaptik. Yürüyüs parkurlari, bisiklet parkurlari yaptik. Agaçlandirma ve peyzaj çalismalarina, oyun grubu çalismalarina devam ediyoruz. Karacabeyli vatandaslarimizin, gençlerimizin, çocuklarimizin yürüyüs, kosu, bisiklet ve çesitli sporlari, kültürel etkinlikleri yapabilecegi devasa bir alani Karacabey’imize kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. 11 bin lisansli sporcuya ve 22 bransa ulastik. Kort tenisten geleneksel okçuluga, basketboldan voleybola, aklimiza gelecek her türlü sporu Karacabeyli vatandaslara yaptirmanin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Vatandaslarin Karaca Park’a ulasimi için verdikleri hizmeti anlatan Baskan Özkan, “Servis araçlari aldik. Sirf bu ise hizmet etsin diye. Evlerinden hanimefendileri, beyefendileri, gençleri, çocuklarimizi, servislerimizle aliyoruz. Karaca Park’taki spor alanlarina getiriyoruz, orada hocalarimiz nezaretinde sportif faaliyetlerde bulunduktan sonra tekrar güvenli bir sekilde evlerine birakiyoruz. Spor camiasinda Karacabey Belediyesi’nin yaptiklari kulaktan kulaga anlatiliyor. Adeta sporda bir degisim yaptik. Dolayasiya çocuklarimiz, vatandaslarimiz spor yapmanin keyfini çikariyorlar. Bütün Karacabeylileri, bütün vatandaslarimizi ben Karaca Park’taki sportif faaliyetlere, etkinliklere davet ediyorum, hareket edelim diyorum. Obeziteyle mücadele için saglikli bir hayat sürmek için sportif faaliyetlere mutlaka sizler de katilin diyorum. Ben de Karaca Park’ta firsat buldukça zevkle spor yapiyorum. Bütün Karacabeyli hemserilerimizi tekrar Karaca Park’a davet ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA