Kaynarca'ya Yeni Çevre Yolu

Sakarya Büyüksehir Belediyesi tararafindan Kaynarca ilçe merkezindeki ulasimi saglayacak bin 200 metrelik yeni bir çevre yolu yatirimi daha kazandirildi. 20 bin ton dolgu ile temel malzemesi ve 2 bin 500 ton asfaltin serim islemi tamamlandiginda yol ulasima açilacak.

Kaynarca'ya Yeni Çevre Yolu
Sakarya Büyüksehir Belediyesi 16 ilçe ve sehir merkezindeki sicak asfalt çalismalarina bir yenisini daha ekledi. Sehre kazandirilan yeni arterler, caddeler ve grup yollari ile rekor seviyede asfalti yollarla bulusturuyor. Son olarak ekipler Kaynarca’nin ilçe merkezi trafigini rahatlatmak, alternatif güzergahlar olusturmak için basladigi çalisma çerçevesinde ilçe merkezindeki bir yolu genisleterek yeni bir çevre yoluna dönüstürdü. Çevre yolunda zamanla olusabilecek deformelerin önüne geçmek, uzun yillar konforlu ve güvenli ulasim için zemin iyilestirme çalismalari yapildi. Zemin iyilestirme çalismalari çerçevesinde 15 bin ton dolgu malzemesi, 5 bin ton ise temel malzemesi kullanilarak asfalt öncesi hazir hale getirildi.

Yol Bakim ve Altyapi Koordinasyon Dairesi Baskanligi ekipleri ilçe merkezin ulasimini konforlu hale tasimak için yogun mesai harciyor. Bin 200 metrelik çevre yolu 2 bin 500 ton asfaltin serim isleminden sonra hizmete açilacak. Islemler tamamlandiginda ilçe merkezinden bagimsiz, sehrin kuzeyine hizli ve kesintisiz ulasim saglanacak.
Kaynak: İHA