Haziranda Didim Sahilleri Bos Kaldi

Aydin’da araliklarla devam eden saganak yagislarin etkisi ile Didim’de sahiller beklenen dolulugu yakalayamadi.

Haziranda Didim Sahilleri Bos Kaldi
Didim’de Altinkum Plaji, Haziran ayinin ilk haftasinda bos kaldi. Haziran ayina girilmesine ragmen hava sicakliklarinin mevsim normallerinde seyretmesi ve zaman zaman etkili olan saganak yagis turizmi etkiledi. Didim’de turizmin kalbi olan Altinkum Plaji’nda belediye tarafindan tüm hazirliklar yapilmasina ragmen sahilin bos kaldigi görüldü.

Sahildeki birçok sezlongun bos oldugu görülürken, Yali Caddesi’nde de hareketliligin fazla olmadigi gözlendi. Esnaf hareketliligin okullarin kapanmasindan sonra baslayacagi öngörüsünde bulundu.

Ilçede sabah saatlerinde az da olsa yagislar etkili olurken, sicakliklarin 30 derece dolayinda seyretmesinden dolayi bazi tatilcilerin sahilde güneslendigi ve denize girdigi görüldü.

Kaynak: İHA