Denizli Feslegen Kokacak

Denizli’de çevre duyarliligini artirmak için birbirinden özel etkinliklere imza atan Büyüksehir Belediyesi, Türkiye Çevre Haftasi’nda 40 bin adet feslegen çiçegini vatandaslarla bulusturuyor. Hos kokusuyla huzur veren feslegen dagitim programlarina katilan Baskan Zolan, Denizli’nin çevre yatirimlariyla da örnek bir sehir oldugunu söyledi.

Denizli Feslegen Kokacak


Türkiye Çevre Haftasi, “Temiz Dünya, Temiz Deniz” sloganiyla 81 ilde kutlaniyor. Denizli’de çevre duyarliligina dikkat çekerek farkindaligi artirmak isteyen Denizli Büyüksehir Belediyesi de hafta etkinliklerinde birbirinden özel etkinliklere imza atiyor. Denizli Büyüksehir Belediyesi vatandaslari hos kokusuyla huzur veren feslegen çiçegi ile bulusturuyor. Hafta boyunca, toplamda 40 bin çiçegin Denizlililerle bulusturulacagi ifade edilirken, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan dün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde düzenlenen feslegen dagitimina katildi.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi programda Baskan Zolan mahalle sakinlerine feslegen hediye etti. Bölgedeki esnafi da ziyaret eden Baskan Zolan, bir süre vatandaslarla sohbet ederek dertlerini dinledi.

Hedef, çevre olan duyarliliga dikkat çekmek

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Türkiye Çevre Haftasi etkinliklerinde geleneksel hale gelen feslegen dagitimina bu yil da devam ettiklerini söyledi.

Hedeflerinin çevre olan duyarliliga dikkat çekmek oldugunu vurgulayan Baskan Osman Zolan, göreve geldikleri ilk günden itibaren çevre yatirimlarina büyük önem verdiklerini belirterek, daha yasanabilir bir Denizli için var güçleriyle gayret ettiklerini kaydetti.

Türkiye Çevre Haftasi programlarina vatandaslarin yogun katilim gösterdigini kaydeden Baskan Zolan, “Denizli’miz çevre konusunda her geçen gün daha iyiye gidiyor. Geçmiste hava kirliliginden nefes dahi alinmayan Denizli’miz bugün çok sükür, yesil alanlariyla, alt ve üstyapisiyla, havasiyla, modern aritma ve bertaraf tesisleri ve daha birçok çevre yatirimiyla örnek bir sehir olarak gösteriliyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA