Baskan Soykan'dan Havuz Müjdesi

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Recep Tayyip Erdogan Spor Kompleksi içerisinde bulunan yari olimpik yüzme havuzunun Cuma gününden itibaren kullanima açilacagini açiklayarak, “Vatandaslarimiz Kurban Bayrami’na kadar havuzu ücretsiz bir sekilde kullanabilecekler” dedi.

Baskan Soykan'dan Havuz Müjdesi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimlari ile açilan Akyazi Recep Tayyip Erdogan Spor Kompleksi içerisinde bulunan yari olimpik yüzme havuzu Cuma günü vatandaslarin hizmetine açiliyor. Yüzme havuzu ile ilgili teknik islemlerin tamamlandigini ifade eden Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Yari olimpik yüzme havuzumuzu 9 Haziran Cuma gününden itibaren vatandaslarimizin kullanimina açiyoruz. Bir gün bayanlarin bir gün de erkeklerin kullanimina açik olacak sekilde Kurban Bayrami’na kadar ücretsiz olacak” dedi.

Havuzu kullanmak isteyen vatandaslarin Persembe gününden itibaren kayit yaptirmalari gerektigini ifade eden Baskan Soykan, “Herhangi bir karisikligin yasanmamasi için Persembe gününden itibaren görevli arkadaslarimiz havuzda kayit almaya baslayacaklar. Tüm Akyazili hemserilerimize hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA