Anka Radyo'da Bir Ilk

Kahramankazan Belediyesi’nin bünyesinde kurdugu ve kisa zamanda büyük bir kitleye ulasan Anka Radyo, bir ilke imza atarak Hamdiye Ünlü Ilkokulu’nda düzenlenen ses yarismasini yerinden canli olarak yayinladi.

Anka Radyo'da Bir Ilk
Kahramankazan Hamdiye Ünlü Ilkokulu’nda çocuklar için ses yarismasi düzenlendi.

Bir Kahramankazan Belediyesi markasi olan Anka Radyo, miniklerin heyecanina ortak olarak, düzenlenen ses yarismasini canli olarak yayinladi. “Kahramankazan’in sesi sloganiyla” hizmet veren ve yogun bir talep gören Anka Radyo, yarisma boyunca da yogun ilgiyle karsilasti. Oldukça dikkat çeken yarismada çocuklarin tatli heyecanlari kameralara yansirken, radyo dinleyicisi de bu heyecana ortak oldu.

Miniklerin heyecanlarina ortak olduklarini söyleyen Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, “Okullarimizda düzenlenen bu tür etkinlikler, çocuklarimizin hem egitim hem kültürel alanda kendilerini gelistirmelerini ve özgüven kazanmalarini sagliyor. Bizler de her zaman egitime sonsuz destek verecegiz. Düzenlenen bu etkinlikte de Kahramankazan Belediyesi olarak bir ilke imza attik ve yavrularimizin katildigi ses yarismasini bünyemizde kurdugumuz Anka Radyo üzerinden canli olarak yayinladik. Anka Radyo dinleyicileri de miniklerin heyecanlarina dinledikleri yerlerden ortak oldular. O güzel seslerini ve heyecanlarini çok daha genis kitlelere duyurmus oldular. Hepsini kutluyorum. Bu yarisma vesile olsun, tüm ögrencilerimizi radyomuzu gezmeye, ziyarete bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA