Fadiloglu'ndan Ömür Güler'e Moral Ziyareti

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, ameliyat olan Ömür Güler Öcük’e geçmis olsun ziyaretinde bulunarak moral verdi. Baskan Fadiloglu, Öcük’e iyilestikten sonra voleybol oynama sözü verdi.

Fadiloglu'ndan Ömür Güler'e Moral Ziyareti
Hasan Hüseyin Öcük, geçtigimiz günlerde kizinin moral bulmasi için Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’na ulasarak evine davet etti. 4 çocuk babasi Hasan Hüseyin Öcük’ün 16 defa ameliyat olan kizi Ömür Güler Öcük’ü evinde ziyaret eden Baskan Ridvan Fadiloglu, Ömür Güler ile yakindan ilgilendi. Baskan Ridvan Fadiloglu, Ömür Güler ve aile üyeleriyle uzun süre sohbet etti. Ömür Güler’in talebi üzerine kendisiyle voleybol oynama sözü verdi.

“Kendisiyle beraber voleybol oynayacagiz”

Ziyarette konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Öncelikle Ömür kizimiza geçmis olsun. Hasan Hüseyin Bey ile daha önce bir telefon görüsmemiz olmustu. Kizimizin ameliyatindan sonra da ziyaret etmek istedik. Rabbimden sifalar diliyorum. Sükrediyoruz. Bunlar, çözümü olan sikintilar. Allah, çaresiz dert vermesin. Allah, devlete zeval vermesin. Duyarli annemiz ve babamiz kizimizin su andaki sagligiyla ilgileniyorlar. Biz de hem kizimiza bir ‘merhaba’ diyelim hem anne-babaya bir aileye ‘merhaba’ diyelim, dedik. Allah, acilarini göstermesin. Vatana millete hayirli evlatlar olarak yetistirsin. Bizim en büyük kaygimiz, bizden sonraki nesillerin daha rahat bir ülkede yasamasidir. Yönetici olarak bizler de bu konuda üzerimize düsen sorumlulugu yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Ben, tüm ekip arkadaslarim adina aileye tesekkür ediyorum. Kizimiza da acil sifalar diliyorum. Insallah en kisa sürede yeniden beraber olacagiz. Insallah sagligina kavustugunda da kendisiyle beraber voleybol oynayacagiz” ifadelerini kullandi.

“Çocugumun gözlerinin içindeki mutluluk bana yetiyor”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Hasan Hüseyin Öcük, “Büyük kizim, dogustan bacak kisaligi var. Bir bacagi, bir bacagina göre bes santim kisa ve her iki senede bir operasyonla kemik uzatma islemi yaptiriyoruz. Bugün itibariyle kizimin 16. ameliyatini gerçeklestirmis olduk. Önümüzde 5 ameliyatimiz var. Sükrediyoruz, çaresi var. Tip çok ilerliyor. Teknoloji çok ilerliyor. Biz, anne-baba olarak çocuklarimiza bütün destegi sagliyoruz. Destek olmak zorundayiz. Çünkü anne ve babayiz. Sayin Baskanim, çocugumun mutlulugunun üzerine daha bir mutluluk katarak bizi ziyaret etti. Bir baba olarak, bir insan olarak ne kadar seref duysam, gurur duysam az. Çünkü bir insanin çocugunun mutlu olmasi kendinin de mutlu olmasi demektir. Çocugumun gözlerinin içindeki mutluluk bana yetiyor. O yüzden ben tesekkür ediyorum. Allah, razi olsun. Allah, uzun ömür versin” açiklamasini yapti.
Kaynak: İHA