19 Mayis'ta Yil Sonu Sergisi

Samsun 19 Mayis Halk Egitim Merkezi Müdürlügü kursiyerleri tarafindan “Hayat Boyu Ögrenme Haftasi” etkinlikleri kapsaminda el sanatlari sergisi ve müzik etkinligi düzenlendi.

19 Mayis'ta Yil Sonu Sergisi
19 Mayis Hamidiye Anadolu Imam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen el sanatlari, giyim, resim ve cam eserlerinin yer aldigi serginin açilis kurdelesini, 19 Mayis Kaymakami Ibrahim Civelek, esi Nazmiye Civelek, 19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu ve esi Banu Topaloglu tarafindan kesildi.

Birbirinden güzel resimlerin, maharet isteyen cam esyalarin ve ustalik gerektiren eserlerin yer aldigi sergide tüm stantlari tek tek gezen 19 Mayis Kaymakami Ibrahim Civelek ve 19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu, emegi geçen herkese tesekkür etti.

19 Mayis Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Demirkol, "7’den 70’e her yastan insanin ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlemekteyiz. Son yillarda halk egitim merkezlerimizde kadinlarimiza yönelik kurslarimiza agirlik verdik. Onlari sosyal anlamda faaliyette bulunacaklari, ekonomik anlamda da aile bütçelerine katkida bulunabilecekleri dal alanlarda kurslar açmaya özen gösterdik. Kurslarimizda görev alan usta ögreticilerimiz özveriyle çalismalarini sürdürdüler" dedi.

Kaynak: İHA