Vefa Biriminden Son 5 Ayda Bin 344 Çalisma
Gazipasa Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Ali Riza Büyükakça, vakif bünyesinde yer alan Vefa Birimi’nin son 5 ayda 1344 faaliyet yaptigini belirterek, 46 mahallede toplam 215 haneye ziyaret gerçeklestirdiklerini açikladi.

“Taleplerini dinliyoruz”
Gazipasa Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Ali Riza Büyükakça, SYDV bünyesinde Kahyalar, Çalipinar ve Gazi Mahallelerine ziyaretler gerçeklestirdiklerini belirterek, "Vakif olarak yaslilarimizin ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüreklerine dokunduk. Yalniz yasayan yaslilarimizi ziyaret ederek onlarla sohbet ettik. Dertlerini dinleyip varsa sorunlarini giderdik. Yaslilarimizin talepleri hakkinda istisarelerde bulunduk. Onlarla gönül bagi kurarak dertlerine derman olmaya çalistik. Onlarin gülen yüzü olmak için çalismalarimiza durmadan devam etmekteyiz. Biz Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi olarak her zaman yaslilarimizin engelli ve yalniz yasayan vatandaslarimizin yaninda olacagiz” dedi.
“46 mahalle 215 hane”
Gazipasa Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Vefa Birimi olarak son 5 ayda (1 Ocak-31 Mayis) bin 344 faaliyet yaptiklarini belirten SYDV Müdürü Ali Riza Büyükaça; 46 mahallede toplam 215 hanede, 294 kisiye de ayda 2 kez ziyaret gerçeklestirdiklerini açikladi.
