Odakir'dan Özhaseki'ye Tebrik

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi (KESOB) Baskani Seyhi Odakir; Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle Cumhurbaskanligi Kabinesi’nde Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani olarak görevlendirilen Mehmet Özhaseki’yi tebrik etti. Odakir, “Özhaseki bakanimiza hayirli olsun diyor, yeni görevinden dolayi duydugumuz memnuniyeti dile getiriyor, basarilar diliyoruz” dedi.

Odakir'dan Özhaseki'ye Tebrik
KESOB Baskani Seyhi Odakir, Cumhurbaskanligi Kabinesi’nin belli olmasinin ardindan açiklama yapti. Baskan Seyhi Odakir, açiklanan yeni kabinenin hayirlara vesile olmasini diledi. Baskan Odakir, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani olarak görevlendirilen Mehmet Özhaseki’ye de basarilar dileyerek sunlari söyledi;

"Yeni kabine açiklandi. Türkiye Yüzyili’nda hepimiz, ülkemiz ve milletimiz için alin teri dökmeye gayret edecegiz. Yeni kabine vatanimiza, milletimize hayirli olsun. Memleket için güzel isler yapilmasi nasip olsun. Kabinede Sayin Mehmet Özhaseki Bakanimizin yer almasina ayrica sevindik. Isin ehline teslim edilmis olmasi bizleri memnun etti. Esnaf ve sanatkârlarin dostu Sayin Özhaseki Bakanimiz, bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi, desteklerini esirgemedi. Yeniden görevlendirilmesinden dolayi sevinç duyuyoruz. Bu bakimdan Sayin Özhaseki’ye simdiye dek verdigi desteklerden dolayi sükranlarimizi sunuyor, yeni görevinde, yeni döneminde basarilar diliyoruz. Bundan sonraki süreçte de bizleri yalniz birakmayacagini biliyoruz. Allah ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberligine zeval getirmesin. Hep birlikte el ele, kol kola çalismaya devam edecegiz."
Kaynak: İHA