Liseler Sarkilariyla Yaristi

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesinin Soli Günes Festivali çerçevesinde gerçeklestirdigi 4. Liselerarasi Müzik Yarismasi, final gecesiyle sona erdi.

Liseler Sarkilariyla Yaristi
Mezitli Belediyesinin düzenledigi ve gençlerin yogun ilgi gösterdigi, 4. Liselerarasi Müzik Yarismasi final gecesiyle sona erdi. Kültür ve sanat kenti olan Mezitli’deki yarismaya katilan gençler yeteneklerini sergilediler. Yarismanin sonunda jüri üyelerinin oylari ile finale kalan guruplar çesitli ödüller kazandi.

Liselerarasi Müzik Yarismasinin her geçen yil daha büyük ilgiyle karsilastigina vurgu yapan Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, yarismaya katilan gençlere pozitif ayrimcilik yapacagini belirterek, "23 Haziran’da baslayacak olan Soli Günes Festivalimiz, 3 gün boyunca sürecek ve dolu dolu etkinliklerle renklenecek. Motive, Haluk Levent ve Simge gibi ünlü sanatçilarin performanslariyla Soli Arenada sahne alacaklari festivalimize herkesi bekliyoruz. Siz gençlerle birlikte gelecegin daha da güzellesecegine inaniyorum ve hepinize basarilar diliyorum" dedi.

Baskan Tarhan, yarismayi kazanan Nevit Kodalli Güzel Sanatlar Lisesi’nin ‘Pandoraband’ gurubuna ödülünü ve 5 bin TL’lik çeki taktim etti. Nevit Kodalli Güzel Sanatlar Lisesi’nin ’PandoraBand’ adli grubu etkileyici performanslariyla jüriyi ve izleyicileri büyüleyerek birincilik ödülüne layik görüldü ve 5 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. Ikincilik ödülü ise yine Nevit Kodalli Güzel Sanatlar Lisesi’nin ’Opia’ adli grubuna verildi ve 3 bin 500 TL’lik ödül kazandirdi. Üçüncülük ise Içel Anadolu Lisesi’nin ’Fora’ adli grubunun oldu ve 2 bin TL degerinde ödül aldi. Mansiyon ödülleri de yarismada gösterdikleri basarili performanslarla dikkat çeken diger gruplara verildi.

Nevit Kodalli Güzel Sanatlar Lisesi’nin ’Overdose’ adli grubu, Içel Anadolu Lisesi’nin ’Tet Rocks’ adli grubu, ayrica yine Nevit Kodalli Güzel Sanatlar Lisesi’nin ’Coda’ grubu ve Bilimkent Koleji’nin ’Bilimband’ adli grubu, 1.500 TL’lik mansiyon ödüllerini hak etti.
Kaynak: İHA