Eyyübiye'de Dogalgaz Çalismalari Devam Ediyor
Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un seçimlerden önce sözünü verdigi ve simdiye kadar büyük mahallelerin tamamina ulastirilan dogalgaz çalismalari, Direkli Mahallesi’nde de devam ediyor. Dogalgaz sebeke çalismalari tamamlanan mahallelerde ise yol yenileme çalismalari tüm hiziyla sürüyor.

Akabe Mahallesi’ndeki dogalgaz sebeke çalismalarinin tamamlanmasi ve kazi nedeniyle bozulan yollarin onarilmasinin ardindan yönünü bir sonraki yerlesim birimi olan Direkli Mahallesi’ne çeviren ekipler, burada da tüm sokaklara dogalgaz sebeke çalismalarina devam ediyor. Mahallelerine dogalgaz ulastirilmasindan dolayi büyük memnuniyet duyduklarini belirten Direkli Mahalle Muhtari Mehmet Kestop, “Belediye Baskanimiz Mehmet Kus’a, mahallemize yaptigi hizmetler nedeniyle mahalle sakinlerim ve mensubu oldugum muhtarlar camiasi adina tesekkür ediyorum. Malum, dogalgaz çok güzel bir hizmettir. Her nimetin de bir külfeti vardir. Bu arada bazi arkadaslarimiz kaziliyor, söyle böyle diye sikayette bulunuyor ama genel anlamda olumlu tepkiler var. Vatandaslarimiz çok memnun. Kömürün isinden, dumanindan kurtulacaklar. Temiz bir ortama kavusacaklar. Gerek isinmada gerek mutfakta dogalgaza kavusacaklar. Bu hizmetlerinden dolayi Sayin Belediye Baskanimiz Mehmet Kus’a, AKSA Sanliurfa Dogalgaz Müdürümüze ve tüm arkadaslara hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.
2022 yilindan itibaren Sanliurfa’daki yatirimlarinin yaklasik yüzde 75’ini Eyyübiye’ye yapan AKSA Dogalgaz, yeterli abonelik basvurusu yapan sokaklardaki çalismalara öncelik veriyor.
