Canik'te Yagmurla Mücadele

Canik Belediyesi vatandaslarin magdur olmasini engellemek için saganak yagisa aninda müdahale etti.

Canik'te Yagmurla Mücadele
Canik Belediyesi, sehirde etkisi gösteren saganak yagmur karsisinda vatandaslarin olumsuz bir durumla karsilasmamasi için aninda müdahale etti. Ilçe genelinde gerekli tedbirleri alan Canik Belediyesi, ilçede saganak yagmurun etkili oldugu bölgelere süratle müdahale ederek vatandaslarin magduriyet yasamamasi adina çalismalarini büyük bir gayretle gerçeklestirdi. Ilçede devam eden çalismalari sahada koordine eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ekipler tarafindan gerçeklestirilen çalismalari yerinde inceledi. Canik’te yagmurun etkili oldugu bölgelerde bulunan vatandaslari ziyaret eden Baskan Ibrahim Sandikçi, onlarin taleplerini bizzat dinleyerek gerekli müdahaleleri ekiplerle birlikte gerçeklestirdi.

Ekiplerden aninda müdahale

Sehirde etkisini hissettiren saganak yagislar karsisinda vatandaslarin herhangi bir olumsuz durumla karsilasmamalari için ilçe genelinde süratle tedbir alan Canik Belediyesi ekipleri, saganak yagisin etkisini gösterdigi bölgelere aninda müdahale etti. Vatandaslar tarafindan çagri merkezine iletilen talepler dogrultusunda hemen gerekli çalismalari gerçeklestiren ekipler, vatandaslarin yardimina kostu. Ekipler, ilçe genelinde mazgal ve yagmur suyu gider temizleme çalismalarini titizlikle gerçeklestirdi.

Baskan Sandikçi’dan yakin takip

Ilçe genelinde saganak yagmura karsi gerçeklestirilen çalismalari sahada yakindan takip eden ve yerinde inceleyen Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, çalismalari sahada koordine etti. Ilçede siddetli yagmurun etkili oldugu yerlerde vatandaslari ziyaret eden Baskan Ibrahim Sandikçi, vatandaslarin taleplerini ekipler esliginde aninda yerine getirdi. Baskan Ibrahim Sandikçi, “Sehrimizde etkisini gösteren ve bu hafta devam etmesi beklenen siddetli yagmurlardan vatandaslarimizin olumsuz bir sekilde etkilenmemesi adina ekiplerimizle birlikte çalismalarimizi sürdürüyoruz. Merkez ve kirsal mahallelerimizde gerekli tedbirleri almis bulunmaktayiz. Vatandaslarimizin saganak yagislar karsisinda herhangi bir magduriyet yasamamalari adina 7/24 ekiplerimizle sahadayiz” dedi.

Kaynak: İHA