2 Bin 935 Hayvan Sahiplendirildi

Dogal yasam alanlari ve teknik özellikleri ile Türkiye’nin en donanimli barinaklarindan biri olan Mugla Büyüksehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakim Evi can dostlarin daha iyi bir yasam sürmeleri için çalismalarina devam ediyor. 37 bin 349 m2 alan arazi üzerine insa edilen Geçici Hayvan Bakimevinde ilk kabul ünitesi, yavrulu anne bakim, karantina, muayene, ameliyathane ve müsahede üniteleri yaninda kedi üniteleri, açik-kapali kafesler, dogal yasam park alanlari bulunuyor.

2 Bin 935 Hayvan Sahiplendirildi
Büyüksehir Belediyesi can dostlar için Geçici Hayvan Bakimevi’nde kullanilmak üzere iç donaniminda açilir- kapanir muayene masasi, serum askisi, ilaç-malzeme dolabi, hayvan tasima rampasi, seyyar tasima sedyesi, lavabo ve 4 adet kafes bulunan Acil Müdahale aracini hizmete sundu. Acil Müdahale Araci sahipsiz sokak hayvanlarinin acil durumlarda ilk müdahalesinin yerinde yapilabilmesi için tasarlandi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakimevinde bugüne kadar uzman hekimler tarafindan 39 bin 652 hayvanin tedavisi, 20 bin 483 hayvan kisirlastirilmasi, Bin 100 hayvana da cerrahi müdahale yapildi. Geçici Hayvan Bakimevinde bugüne kadar “Satin Alma Sahiplen” anlayisi ile rehabilite edilen 2935 kedi ve köpek de yeni sahiplerine, yuvalarina kavustu.

Geçici Hayvan Bakimevi 20 bin 633 ziyaretçiyi agirladi

Mugla Büyüksehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakimevi ayrica günün belirli saatlerinde ziyaret edilebiliyor. Özellikle okullar tarafindan ziyaret edilen Geçici Hayan Bakimevi her gün 10.00-12.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasinda ziyarete açik. Geçici Hayvan Bakimevini bugüne kadar 20 bin 633 kisi ziyaret etti.
Kaynak: İHA