Erzurum'da Bakanlik Sevinci

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in açikladigi bakanlar kurulu kabinesinde, Yusuf Tekin’in Milli Egitim Bakani olarak görevlendirilmesi memleketi olan Erzurum’da sevinçle karsilandi.

Erzurum'da Bakanlik Sevinci
Cumhurbaskani Yardimcisi ve 17 kisilik Bakanlar Kurulu listesinde Erzurumlu Prof. Dr. Yusuf Tekin, Milli Egitim Bakanligi görevine getirildi.

2011 yilinda Gençlik ve Spor Bakan Yardimciligi görevi ardindan Milli Egitim Bakanligi Müstesarligi son olarak ise Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi Rektörlügü yapan Tekin’in bakanlik görevi Erzurum’da da sevinçle karsilandi. AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu, Bakan Tekin’i ilk kutlayanlardan oldu.

“Yeni Türkiye Yüzyili ülkemize çita atlatacak”

Çankaya Köskü’nde düzenlenen Bakanlar Kurulu Tanitim Toplantisi sonrasinda açiklama yapan Il Baskani Küçükoglu, önceki dönem bakanlar kurulu üyelerine verdikleri hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Yeni dönemde hizmet verecek olan basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz ve tüm kabine üyelerine hayirli olsun mesajini ileten Küçükoglu, “Türkiyemize yapmis oldugu hizmetlerle adini altin harflerle yazdiran Cumhurbaskanimiz gözbebegimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a Sahlanis dönemimizde de üstün basarilar dilerim. Yeni Türkiye Yüzyilinda ülkemizin gelecegine büyük emekleri olacagina inandigimiz Bakanlar Kurulumuzun geçmis AK Parti iktidarlarinda oldugu gibi hizmet siyasetinde farklarini göstereceklerine inancimiz tamdir” dedi.

“Cumhurbaskanimizin Erzurum’a olan sevgisinin tecellisi”

Açiklanan Bakanlar Kurulu Listesi Erzurum’da memnuniyetle karsilandi. Erzurum Tortum Ilçesi dogumlu Prof. Dr. Yusuf Tekin’in Milli Egitim Bakanligi görevine getirilmesinden duyulan memnuniyet sosyal medya paylasimlarinda da görülmeye baslandi. AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu da, Milli Egitim Bakanligina Erzurumlu bürokrat Prof. Dr. Yusuf Tekin’in getirilmesinden dolayi memnuniyetini ifade edenler arasindaydi. Cumhurbaskani Erdogan’in, Erzurum’a verdigi degerin bakanlar kurulunda da tecelli ettigini kaydeden Küçükoglu, “Kiymetli Bakanimiz Yusuf Tekin’i bürokraside vermis oldugu önemli hizmetleri ile taniyoruz. Sahlanis dönemimizde de verimli çalismalara imza atacagindan eminiz. Ülkemizin en önemli bakanliklarindan biri olan Milli Egitimde deneyimi ile büyük basarilar elde edecegine inandigimiz bakanimiza AK Parti teskilatlari olarak da destegimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA