Bir Mahalle Konagi Da Gençali'ye

Gemlik Belediyesi, yaptigi hizmetleri Gemlik’in tümüne yayma anlayisiyla çalismaya devam ediyor.

Bir Mahalle Konagi Da Gençali'ye
Ilçenin çok sayidaki noktasinda bulunan proje alanlarinda yaptigi çalismalarla takdir toplayan Gemlik Belediyesi, bir mahalle konagini da Gençali Mahallesi’ne kazandiriyor. Iki kattan olusan ve içerisinde kahvehanesi, muhtar odasi, doktor odasi, vatandaslarin yararlanabilecegi sosyal alanlari da barindiran konak, konumlandirildigi bölgenin mimarisine uygun olarak insa ediliyor.

Gemlik’in su anda dört farkli noktasinda insaat çalismalarimiz devam ediyor. Balikpazari’ndaki gölgelik, üniversite kampüsünde anfi ve iki adet köy konagimizi hemsehrilerimize hizmet vermek üzere insa ediyoruz. Ilçemizde vatandaslarimizin ulasim kalitesini arttirmak üzere yol yapim çalismalarimiz araliksiz devam ederken, üç farkli noktada da çocuklarimizin güvenle oynayabilecegi park ve spor sahasi yapimi hizla ilerliyor” dedi.

Mahalle konaginin köy halkina hayirli olmasini dileyen Baskan Sertaslan, “Su anda ihalelerini tamamladigimiz Büyükkumla ve Gençali köy konagimizin yapim çalismalarina devam ediyoruz. Gençali mahallemizde köy konagi yapmak için yiktigimiz bina artik vatandaslarimiza hizmet veremeyecek hale gelmisti. Gemlik Belediyesi olarak buraya insa ettigimiz mahalle konagi iki katli ve bölge mimarisine uygun olacak sekilde projelendirildi. Bu bölgede yasayan hemsehrilerimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA