Kayseri Milletvekili Arikan Siyasi Partilerle Bayramlasti

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arikan; Ankara’da partisinin bayramlasma heyeti ile birlikte siyasi partilerle bayramlasti.

Kayseri Milletvekili Arikan Siyasi Partilerle Bayramlasti
Türkiye siyasetinin nezaketini temsil eden siyasi partiler arasi bayramlasma, bu bayram da Ankara’da gerçeklestirildi.

Siyasi partiler çesitli heyetlerle birbirlerini ziyaret ederek bayramlasti. Genel merkezlerdeki heyetler, misafirleri agirlarken; partilerin çesitli heyetleri de genel merkezlere misafir oldu. 28. Dönem Kayseri Milletvekili Mahmut Arikan da Saadet Partisi’nin bayramlasma heyetindeydi. Kayseri Milletvekili Arikan, Hatay Milletvekili Necmettin Çaliskan ve GIK Üyesi Halil Ibrahim Akpinar’dan olusan heyet bayramlasma maratonunu gerçeklestirdi. Ilk ziyaret Zafer Partisine yapildi. Daha sonra sirasiyla Demokratik Sol Parti, Gelecek Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Bagimsiz Türkiye Partisi ziyaret edildi. Ziyaretler siyasi partilerin genel merkezlerinde gerçeklestirildi.

Ziyaretler esnasinda heyetlerin nezaketleri ve iyi temennileri dikkat çekti. Kayseri Milletvekili Arikan; "Siyasi partilerin bayramlasmasi, Türk siyasetinde önemli bir yere sahiptir. Her ne kadar bazi hususlarda farklilarimiz olsa da bayramda bir araya gelisimiz, milletimize önemli bir mesajdir. Bayramlar da bunun için vardir. Tüm heyetlerin misafirperverlikleri için tesekkür ederim. Ayrica bir kez daha milletimizin Kurban Bayrami’ni tebrik ederim” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA