Izmir'de Borç Kavgasinda 2 Kisiyi Öldüren Zanli Tutuklandi

Izmir’in Buca ilçesinde, borç yüzünden çikan tartismada dini nikahli yasayip bir süre önce ayrildigi eski sevgilisi ve onun kardesini öldüren cinayet zanlisi, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Izmir'de Borç Kavgasinda 2 Kisiyi Öldüren Zanli Tutuklandi
Olay, dün saat 13.00 siralarinda Karanfil Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, dini nikahli esi Fidan Bahçecioglu’na (47) 11 yasindaki çocuklari olan oglu B.K.’yi göstermek için esinin evine giden Yücel K. (57) ile dini nikahli esi ve esinin kardesi Kenan Bahçecioglu (40) arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Yücel K., yaninda bulunan tabanca ile Fidan Bahçecioglu ile kardesi Kenan Bahçecioglu’na artarda ates etti. Evde bulunan Kenan Bahçecioglu’nun esi A.B.’ye ise ates etmeyen Yücel K., 11 yasindaki oglunu da yanina alarak otomobile binip hizla olay yerinden kaçti.

Olayin ardindan balkona çikan A.B., yardim çigliklari atarken, çevredeki komsular tarafindan polis ve 112 Acil Saglik ekiplerine ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen saglik ekipleri, Fidan Bahçecioglu ile kardesi Kenan Bahçecioglu’nun hayatini kaybettigini belirledi. Olayin sokunu yasayan ve sinir krizi geçiren A.B.’ye ise saglik ekiplerince müdahale edildi. Hayatini kaybeden Fidan ve Kenan Bahçecioglu’nun cansiz bedenleri savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

2 kisiyi borç yüzünden öldürmüs

Korkunç olayin ardindan yanina da oglunu alip kaçan süpheli Yücel K., polis ekiplerince Bornova ilçesinde yakalandi. Gözaltina alinan zanli, ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Yücel K.’nin ilk ifadesinde ise, tartismanin nedeninin borç para oldugu ortaya çikti. Yücel K.’nin Fidan Bahçecioglu’na borç para verdigi, olay günü de tartismanin bu nedenle çiktigini söyledigi ögrenildi.

Tutuklandi

Cinayet zanlisi Yücel K., emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi hakimlikçe tutuklandi. Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA