Esenler'de Ceviz Agaci 2 Aracin Üstüne Devrildi

Esenler’de 10 metre uzunlugundaki ceviz agaci, köklerinin çürümesi sonucu park halindeki 2 aracin üstüne devrildi. Olayda yaralanan olmazken otomobillerde hasar olustu.

Esenler'de Ceviz Agaci 2 Aracin Üstüne Devrildi
Olay, saat 18.30’da Esenler Turgut Reis Mahallesi 469. Sokak’ta meydana geldi. Sokakta bulunan yaklasik 10 metre uzunlugundaki ceviz agaci, köklerinin çürümesi sonucunda park halindeki iki otomobilin üstüne devrildi. Yasanan olayda herhangi bir yaralanma olmazken araçlarda maddi hasar olustu. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve zabita ekipleri sevk edildi. Devrilen agaç ekiplerce kesilerek kaldirildi. Cadde polis ekiplerince bir süre trafige kapatilirken agacin kaldirilmasinin ardindan tekrar trafige açildi.

Yasanan olay sonrasi otomobil sahibi Abdurrahman Karabulut, "30 dakika önce bir telefon geldi. Agaç devrilmis ve park halindeki iki aracimizin üstüne düstü. Eski bir agaçti. Kökü çürümüs. Altinda kalan iki aracimiz var. Maddi bir hasarimiz var. Tek tesellimiz, islek bir cadde ama yoldan geçenlerin canina bir sey olmadi. Yaralimiz yok. Daha önce aracimizla memlekette bir kaza yapmistik. Buraya getirdik bu sefer de agaç devrildi. Olay sonrasi ekipler burada itfaiye, zabita geldi. Tutanaklar tutuldu. Su anda yolu açiyorlar" dedi.

Kaynak: İHA