KHGB Dönem Basi Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi

Köylere Hizmet Götürme Birligi (KHGB) 2023 yili dönem sonu meclis toplantisi, Vali Cüneyt Epcim’in baskanliginda Ögretmen Evi’nde düzenlendi.

KHGB Dönem Basi Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi
Toplantida Vali Epcim, Köylere Hizmet Götürme Birlikleri’nin, köylerin alt yapi hizmetlerini yerine getirmek ve mahalli ihtiyaçlari karsilamak amaciyla kurulan mahalli idare birimleri oldugunu ve özel idarelerle koordineli bir sekilde faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Vali Epcim ayrica Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in basbakanlik döneminde, 2004 yilinda baslatilan KÖYDES projesi sayesinde birliklerin etkin hale geldigini ve birçok altyapi yatiriminin gerçeklestirildigini vurguladi.

Vali Cüneyt Epcim, toplantida söz alan köy muhtarlarini dinleyerek, köylere hizmet götürme konusunda tüm kamu kurum ve kuruluslariyla kesintisiz hizmet sunulacagini ifade etti.

Toplantiya Vali Yardimcisi Göksel Yüksel, Il Jandarma Komutani Dr. Talha Övet, Il Genel Meclis Baskani Bülent Yardimci, Genel Sekreter Hayrettin Koçyigit, KHGB Müdürü Erkan Karakoyun, birlik encümen üyeleri, ilgili kamu kurum ve kuruluslarinin amirleri ve muhtarlar katildi.

Kaynak: İHA