Samsun TSO'da Bayram Coskusu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odasi’nin (STSO) bayramlasma töreninde konusan STSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, "Birlikteligimiz çok önemlidir. Bayramda sevginin ve sayginin ne kadar degerli oldugunu, birlikte çalisirsak ne kadar çok basari elde edecegimizi tekrar hatirliyoruz” dedi.

Samsun TSO'da Bayram Coskusu
Samsun Ticaret ve Sanayi Odasi’nin Kurban Bayrami kutlama programi birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu. Samsun TSO’da gerçeklestirilen bayramlasma törenine MÜSIAD Samsun Sube Baskani Hasan Tahsin Sengül, Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleri ile çok sayida davetli katildi.

Törende Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu ve Meclis Baskani Haluk Akyüz, kapida karsiladigi misafirleriyle yakindan ilgilendi.

“Birlik ve beraberligimiz daim olsun”

Türk milletinin ve Islam aleminin Kurban Bayrami’ni kutlayarak, hayirlara vesile olmasini dileyen Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, dini ve milli bayramlarin, toplumsal birlikteligi sagladigini belirtti.

Baskan Murzioglu, "Bugün tekrar hep birlikte bir araya gelmekten gerçekten çok mutluyum. Bu vesile ile birbirimize karsi birlikteligimizin ne kadar önemli oldugunu, sevginin ve sayginin ne kadar degerli oldugunu, birlikte çalisirsak ne kadar çok basari elde edecegimizi tekrar hatirliyoruz. Bilindigi üzere bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandigi, sevinç ve mutluluklarin paylasildigi müstesna günlerimizdir. Bayramlarda yogunlasan sevgi, baris ve kardeslik ortaminin daim olmasi hepimizin ortak temennisidir. Bu duygu ve düsüncelerle kurban bayraminin, ülkemize, büyük milletimize, Islam alemine, barisa her günkünden daha çok ihtiyaci olan bütün insanliga mutluluk, huzur ve basari getirmesini temenni ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA