Milli Egitim Bakani Tekin Bayburt'ta

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin Kurban Bayrami nedeniyle bir dizi ziyaret gerçeklestirmek üzere Bayburt’a geldi. Ilk önce Bayburt Valiligine ziyarette bulunan Bakan Tekin, ardindan Bayburt Belediyesi, MHP Il Baskanligi ve AK Parti Il Baskanligi binalarinda il protokolüyle bir araya gelerek, açiklamalarda bulundu.

Milli Egitim Bakani Tekin Bayburt'ta
Bayburt Valiligine ziyarette bulunan Bakan Tekin, ziyaret öncesi valilik binasi önünde bir konusma gerçeklestirdi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamlarini getirdigini söyleyen Tekin, “Allah, bu ülkenin bütünlügüne göz koyan düsmanlarina firsat vermesin, Allah bizlere bu bayrak altinda yasamayi nasip etsin. Cumhurbaskanimiz sizlere çok tesekkür ediyor, sizlere ayri ayri selamlarini, saygilarini sunuyor. Ben de bu vesileyle sizlerin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum. Allah hep bu güzelliklerle tekrar tekrar bayramlar yasamayi nasip etsin, hepinize saygilarimi sunuyorum” dedi.

Konusmasinin ardindan valilik seref defterini imzalayan Bakan Tekin, Valilik makaminda kurum amirleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Bayram tatilinde illeri gezdigini belirten Tekin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in talimatlariyla Bayburt’ta bulundugunu belirterek, "Biz, Cumhurbaskanimizin talimatlariyla illerimizi dolasiyoruz. Egitim-ögretim yilina hazirlik açisindan bir eksigimiz, bir aksagimiz, bir yanlisimiz, çözülmesi gereken bir problem var mi onlara bakiyoruz. Bayram tatili olunca bayramda da illerimizi geziyoruz. Illerde bir toplanti organize edemesek bile sehirlerimizde küçük bir problem varsa bize aktarilir, problem büyümeden biz de çözeriz diye düsünüyorum. Hem bayramlasma, hem de böyle kisa bir ziyareti birlestirerek gerçeklestirmis olduk. Bayraminiz mübarek olsun, hepinize hayirli bayramlar diliyorum. Allah bizlere çok daha güzel, çok daha mutlu, çok daha saglikli, mutlu bayramlar yasamayi nasip etsin" diyerek konustu.

Valilik ziyaretinin ardindan Bakan Tekin, Bayburt Belediyesi’ni ziyaret etmek için belediyeye hareket etti. Tekin’i karsilayan Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, ziyaretlerinden ötürü bakan Tekin’e tesekkür etti. Belediye seref defterini imzalayan Tekin, belediye makaminda da protokol üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.
Kaynak: İHA