Karabük'te Kent Protokolü Bayramlasti

Kurban Bayrami dolayisiyla Karabük il protokolünün katilimiyla bayramlasma programi düzenlendi.

Karabük'te Kent Protokolü Bayramlasti
Polisevinde düzenlenen bayramlasma programinda konusan Karabük Valisi Fuat Gürel, görev sürelerinin dolmak üzere oldugunu ve kendisi için Karabük’te son bayramlasma törenine katildigini söyledi.



Vali Gürel, herkesin bayramini tebrik ederek, “ Sikintili bir dönemde dünyanin en büyük depremini yasadik ve bir çok canimizi kaybettik. Karabük olarak Valiligimiz önceliginde depremzedelerin yaralarini sarmak için kampanyalar yaptik. Iki ilimizde Hatay ve Adiyaman’da toplamda 150 konteyner kurduk. Bir süre Adiyaman’da görev yaptim ve orada Karabük çarsisi ile 2 tane kitap kafe kurarak gençlerimizin egitimlerine destek verdik. Bunu is adamindan hayirseverlerimize kadar Karabük halki yapti. Bayramlarda birlik ve beraberlik için bir aradayiz. Gönüllerimiz hep bir ama bu son bayramimiz olarak düsünüyorum. Çünkü artik görev süremiz bitiyor” dedi.

Bayramlasma programina Vali Fuat Gürel’in yani sira, AK Karabük Milletvekilleri Cem Sahin ve Ali Keskinkiliç ile CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, KBÜ Rektörü Refik Polat, Il Emniyet Müdürü Kadir Yirtar, Il Jandarma Komutani Garip Gümüs, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen,Istanbul Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesi Koordinatör Bashekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA